top of page

EXAGE
- LASER BEAUTY SYSTEM -

Lágylézeres kezelés, innovatív kozmetikai rendszerben, az egészséges,

szép bőrért

laser.jpg

Az EXAGE - Laser Beauty System egyedülálló kozmetikai márka, egy komplett rendszer, mely számos bőrproblémát (betegséget, sérülést) képes egyedülállóan javítani, miközben az öregedést gátolja, és látványosan fiatalítja a megjelenést. A tökéletes, vonzó megjelenés titka az egészséges, ragyogó, idősebb korban is csak kevés ránccal rendelkező arcbőr.


A rendszer alapját egy orvostechnikai eszköz jelenti, egy lágylézer készülék.
Ezzel a gyógyászati- és kozmetikai lézerrel végezzük a kezeléseket, de akár otthon is használhatod, hogy fokozd az eredményeket!
A rendszer másik részét kozmetikai készítmények jelentik: gél, mist, krém.
Ezeket a termékeket innovatív hatóanyagokkal láttuk el, melyek építik, regenerálják a bőrt, és olyan tiszta összetételűek, hogy a lézerrel a mélyebb bőrrétegekbe is biztonsággal bevihetők.
Elismert szakemberek – lézerfizikus, mérnök, orvos, fejlesztő mérnök - munkája és szakmai kutatásai, eredményei jelennek meg a lágylézer készülékben és kozmetikai termékeinkben.

Célunk, hogy befolyásolhassuk a bőrben lezajló negatív biokémiai folyamatokat, pigment – és májfoltok kialakulását, gyulladásokat, rosacea-t, aknék megjelenését, ráncosodást, megereszkedést, ödémát, tág pórusokat, fokozott faggyútermelést, ekcémát, hegesedést.

A lágylézerfény három alapvető tulajdonsága a biostimuláció, a gyulladáscsökkentés és a fájdalomcsillapítás.

A lézerfény képes pozitív irányban befolyásolni egyes  sejtalkotók és enzimek működését. 

Tiszta kozmetikumaink önmagukban is hatásosan küzdenek meg az öregedéssel és a problémás bőrrel, kiemelkedően magas stabilizált oxigén, peptidek és béta-glükán összetevőiknek köszönhetően.

Az egészségesebb, szebb, fiatalosabb megjelenést bőr gyógyító hatásán keresztül érjük el.

Az EXAGE -Laser Beauty System rendszerébe tartozó Safe Laser 500 Infra készülék hatása bőrünkre:

 • Jótékonyan hat a pattanásos, aknés bőrre, gyorsítja a lefolyásukat, hegmentesen gyógyítja a sebeket.

 • Kozmetikai tisztítás után mérsékli a szebhoreás, aknés bőr vörösségét.

 • Csökkenti az ödémákat és a bőr elfertőződésének kockázatát.

 • Elősegíti a hámsérülések, horzsolások esetén a normális szövetek regenerációját (hegmentesen)

 • A lézerfény gyorsítja a bőr egyéb betegségeinek gyógyulását (herpesz, hámsérülések, bőrgyulladások, ekcéma). Csillapítja a viszketést és a fájdalmat.

 • Serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését, javítja a bőr feszességét, rugalmasságát.

 • Halványítja a pigment foltokat.

 • Segíti a kozmetikumok felszívódását a bőrbe, fokozza hatékonyságukat.

 • Lassítja a bőr öregedésének látható jeleit, finomítja a meglévő ráncokat, regenerálja a bőrt.

EXAGE Laser Beauty kezelés menete:
 

letisztítás

hámlasztás-peeling

peptid complex pakolás

gua sha arcmasszázs

lézer kezelés

laser3.jpg

hidratálás

 • Feltöltő, kényeztető roseca kezelés: 21.000 Ft / 90 perc

 • Anti acne lézerrel: 20.000 Ft / 90 perc 

 • Anti pigment lézerrel: 20.000 Ft / 90 perc

 • Kezelések kiegészítése lézerrel: 3.000 Ft

EXAGE HYDRA LUX CREAM - PEPTIDE COMPLEX  

gélll_edited.png

Az EXAGE - Laser Beauty System rendszerébe tartozó lágylézer és a gél kombinációja a világon egyedülálló hatással bír a non - invazív és  gyógyszermentes fiatalításban és gyógyításban.

Az EXAGE Essential Lux Gel rendszeres használatával a bőr állapota javul, csökkennek a ráncok, a pigmentfoltok, javulnak a gyulladásos, rozaceás tünetek, a bőr feszesebb lesz. Látványos fiatalodás érhető el.  A gél olyan hatóanyagok kombinációja, amelyek építik a fehérje rostok és a sejtközötti állomány mátrixát, és egyedülállóan regenerálják, megfiatalítják a sejteket az EXAGE rendszerébe tartozó Safe Laser 500 Infra lágylézerrel együtt használva. A gél alapját képező 1-3, 1-6 Béta-glükán a leghatékonyabb immunstimuláns. Egysejtűekben, gombákban található meg (például az élesztőgombában). Az emberi szervezetbe csak bőrön keresztüli sérülés útján kerül. 
A bőrbe kerülve azonnal elindítja a szervezet védekezőmechanizmusát, amely szeretne szembeszállni a kórokozókkal, és megerősíteni saját szerkezetét.
A falósejtek bekebelezik a kórokozót, míg az immunválasz másik részeként a kollagén és a rostok közötti alapállomány anyagai, melyek a bőr tömörségét adják rohamos termelődésnek indulnak.

EXAGE  ESSENTIAL LUX GEL WITH BETA- GLUCAN COMPLEX

Az orchidea őssejt kivonat élénkíti az őssejtek és fibroblaszt sejtek közötti kommunikációt, feszesít, ránctalanít, ellenállóbbá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben. Különösen hatékony a vízhiányos, lazább szerkezetű, idősödő bőr vitalitásának, állapotának javításában. A bőr egészségét és védelmét szolgálják a növényi cukrok, melyek a nedvesség megtartásában, a zsírok- és ceramidok szintézisén keresztül a bőr barrier funkciójánk erősítésében segítenek.Klasszikus összetevői a panthenol, amely nyugtatja a bőrt, a hidrolizált kollagén, és hyaluronsav. Ezek is hozzájárulnak a bőrszövet összetevőinek pótlásához. A bőr mátrixának javulása pedig magával hozza a ráncok mélységének csökkenését és a feszesebb bőrállapotot. A gél és a lézer együtt tehát beindítják a szervezet önregenerációját. Energizálnak, fiatalítanak és gyógyítanak. Ugyanis számos olyan elváltozást képesek orvosolni, ami a sejtek hibás, vagy legyengült működéséből adódik.

krém_edited.png

A peptidek korunk legmodernebb "fegyverei", melyeket bevethetünk bőrünk fiatalon tartása, egészségének megőrzése érdekében. Ezek az ötven tagnál kevesebbet számláló aminosav láncok nagyon fontos hírvivők, szállítók, enzim- és neurotranszmitter blokkolók a testben, másrészt a fehérjék alapkövei, amelyekből a szervezet gyorsan és könnyen tud fehérjéket előállítani. A szépségápolásban használt peptidek fantasztikus ant-aging eszközök, melyek hatására szinte megújul a bőr. 

Ez a natúr kozmetikumok kritériumainak teljességgel megfelelő lágy krém összetételében minden bőrtípusra alkalmas.Bőrünk működését nagyon sokféle tényező befolyásolja. Az idegrendszer, a hormonrendszer, az immunrendszer egyaránt részt vesz működésének alakításában, nem beszélve a külvilágból érkező hatásokról.  A tudományos kutatásoknak köszönhetően azonban lehetőségünk nyílik rá, hogy jó irányba mozdítsuk el vagy visszafordítsuk a hanyatló vagy kedvezőtlen folyamatokat. Legfontosabb összetevője a béta-glükán, mely egysejtűek, gombák (pl.élesztő) sejtfalában található anyag, testünkbe kizárólag sérülés útján kerül be, és azonnali immunválaszt generál a bőrünk részéről. Ez az immunválasz pedig sok olyan folyamat beindulását aktiválja, amely bőrünk megjelenésére is pozitív hatással van. Serkenti a kötőszöveti nagy alapsejtek, azaz fibroblasztok működését. Az általuk termelt extracelluláris anyagok adják a bőrünk feszességét és tömörségét. Emellett a béta-glükán erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, antimikrobiális és bőrsimító tulajdonsággal rendelkezik.
 

Botox hatású peptid az Acetyl-Hexapeptide-8 (Argirelin), amelyik a Pentapeptid-18-cal (Leuphasyl) közösen erőteljes mimikai ránc csökkentő hatásra képesek a homlokon, szem közül, és az ajak környékén. Az Acetyl Tetrapeptid-40 az irritációra, gyulladásra hajlamos, rosaceás bőrök nyugtatója, növeli az ellenállóképességet a negatív környezeti hatásokkal szemben. A Hexapeptide-48 HCl a bőr egészének harmonikus működését, homeosztázisát állítja helyre, csökkenti a mikrogyulladásokat. Az ázsiai gázló vagy gotu kola (Asian Centella) sebgyógyító, az ayurvédikus gyógyászatban is alkalmazták. Csökkenti a hegesedés kockázatát, szerkezetjavító, gyulladáscsökkentő, erős antioxidáns, barriererősítő és csökkenti a hiperpigmentációt, ezért bőrfehérítő készítményekbe is teszik.A krém természetes olajai táplálják és nyugtatják a bőrt, segítenek a barrier helyreállításában, növelik a hidratáltságot, a magas omega-3 zsírsav tartalom regenerál, simítja az apróbb ráncokat.Az E-vitamin antioxidáns, illetve zsíralkoholok, savszármazékok kondícionálják, javítják a bőrállapotot.

oxi_edited.png

A bőrünkben lejátszódó összes élettani folyamatnak oxigénre van szüksége. A szöveteinkben raktározott oxigén szintje azonban az életkorral, illetve a környezetszennyezés, nem megfelelő táplálkozás, dohányzás, mozgásszegény életmód hatására csökken.

EXAGE 04 OXI - ELIXIR

Ennek látható jelei vannak arcunkon. Bőrünk petyhüdtebbé, sápadttá, ráncossá válik, megereszkedik. A szöveti oxigén pótlására kifejlesztett EXAGE O4 OXI - ELIXIR  mist ion összetételénél fogva alkalmas arra, hogy a folyadékban lévő oldott oxigént eljuttassa a hámréteg aljára és az irhába, és csak ott kezd el hasadni a különleges 4 atomot tartalmazó oxigén molekula elektrolízis útján és a sejtek számára felvehető formává alakul.
A 360.000 ppm sűrűség azt jelenti, hogy a permetnek magasabb az oxigéntartalma, mint a levegőnek. 36%-os az aktív stabilizált oxigén mennyisége, amely jelenleg a tudományosan létrehozható legnagyobb sűrűség. A szöveti oxigén szintje mérhetően nő a mist használatának köszönhetően.

Az EXAGE - Laser Beauty System rendszerébe tartozó Safel Laser 500 Infrával együtt használva a vérkeringés hatalmas lendületet kap, és mindenhová képes lesz eljuttatni a tápanyagokat és az oxigént a testben.

Nekünk nincs más feladatunk, mint naponta egy-két alkalommal befújni vele a bőrünket. Igazi balzsamként hat a bőrre, szó szerint élet elixír. Ion összetétele pH kompatibilis, melynek köszönhetően bőrünk felső rétege rögtön hidratáltabb, puhább lesz.
Folyamatos alkalmazásának eredménye, hogy arcunk sokkal vitalizáltabb, élettel telibb, fiatalosabb megjelenésű lesz.

bottom of page