top of page
BELICO BLEMISH CONTROL -
arctisztító kezelés bármely korosztály problémás bőrére

A kozmetikai arckezelés, arctisztítás vagy egyszerűen "nyomkodásos" arckezelés okozza a legtöbb csalódást a problémás bőrűeknél! Pedig egy ilyen arckezelés

  • nem kell hogy fájdalommal járjon,

  • nem szabad, hogy a bőr utána duzzanatokkal, sebekkel legyen tele! Sőt!

  • Nem szükséges, hogy sötétben menj haza!

Egy arckezelés, ami után felüdülve lépsz az utcára, s a párod sem mondja azt, hogy "Kár volt kozmetikushoz menned!"!

A tisztító arckezelés nálunk:

  • Fertőtlenítő, faggyúoldó arctisztító géllel mélyen tisztítjuk a pórusokat! Liposzómák, valamint hámoldó, faggyúoldó, bőrpuhító koncentrátum segítségével gőz alatt lazítjuk a komedókat.

  • A tisztátalanságok, komedók eltávolítása után aloe vera, varázsdió tartalmú antibakteriális tonikkal fertőtlenítjük a bőrt. Hatására a felpuhított, kitisztított faggyúcsatornák azonnal összehúzódnak.

  • Liposzómák segítségével teafa, manuka, levendula és propolisz tartalmú koncentrátumot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe is. Tisztátalan, tágpórusú, gyulladásra hajlamos bőrnek kifejlesztett, gyógyiszap alapú, nyugtató, pórusösszehúzó, méregtelenítő pakolással nyugtatjuk bőrét.

  • A hidromasszázs koktélunk hámosító, sebgyógyulást elősegíti ampullát, ichthyolos, magas cinktartalmú gélt és nedvességpótló gél pakolást tartalmaz. Az ultrahangos hidromasszázs hűsít, javítja a bőr rugalmasságát, nyugtatja az érzékeny, irritált bőrt. Lezárásként Seboclear® hatóanyagban gazdag faggyúszabályozó, pórusösszehúzó liposzómás készítménnyel tartósítjuk a kezelés hatását!

A kezelés célja a tisztátalanságok, komedók eltávolítása, a gyulladások megszűntetése, a pórusok és a bőrfelszín alapos tisztítása. Szabályozzuk a bőr faggyútermelését, megszüntetjük a bőr zsíros fényét, pótoljuk a bőrben a vízhiányt. A kezelés után a bőr puhává, táplálttá és természetes fényűvé válik!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Időtartam: 120 perc          Ára: 10.500,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Arctisztító kezelés (problémás bőr)”-t!

bottom of page