Bakonyi Kriszta vagyok, masszőr, 2 gyermek édesanyja. 10 évig egy nagynevű biztosító társaságnál dolgoztam, de kislányom születése után már nem szerettem volna visszakerülni a mókuskerékbe. Mivel mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, beszélgetni, segítséget nyújtani a rászorulóknak, a masszázs irányába terelt az élet. Elvégeztem egy 1,5 éves gyógymasszőri képzést a Nemzetközi Masszázs Akadémián, de minél többet tanultam, annál több terület kezdett érdekelni. Rendszeresen továbbképzéseken veszek részt, mert azt gondolom, hogy egy jó masszőr élete végéig képzi magát. Az elmúlt években megszereztem néhány tanúsítványt, mint például: Alakformáló masszőr, Baba/csecsemő masszőr, Kismama masszőr és Ayurvédikus talpmasszőr, Lávaköves masszőr, de a sor hamarosan tovább bővül majd.

Masszázsaim során kizárólag 100%-ig természetes, mesterséges adalékanyagoktól és állatkísérletektől mentes krémeket, olajokat, illóolajokat, masszázsgyertyákat használok.

Fontosnak tartom, hogy a mai rohanó világunkban megálljunk egy pillanatra, s odafigyeljünk testünk jelzéseire, hiszen a testünk a lelkünk temploma, ezért vigyáznunk kell rá. A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus és vérnyomás helyreállását.

A Relax kuckó az a hely, ahol végre (ha kis időre is) kiszakadhat a mindennapi mókuskerékből, megpihenhet, feltöltődhet!

Köszönöm, ha megtisztel bizalmával és várom nagyon sok szeretettel!

Bejelentkezés:

Online bejelentkezéshez katt a gombra: 

Telefon: 06-70/272.02.51

wixre.jpg