top of page

MESOFILL-R MIKROTŰS MEZOTERÁPIA

Arcplasztika vágás nélkül

- a módszer, mely a legtöbb problémára kitűnő választás - 

A kozmetikai mezoterápia legújabb irányvonalát képviselő MesoFill-R mezopen készülékkel és speciális hatóanyagokkal fájdalom nélkül és gyorsan végezhetők látványos arcfiatalító beavatkozások.

A bőrünkben lévő kollagén felelős bőrünk rugalmasságáért, azonban idővel a kollagéntermelés lecsökken és annak vízmegkötő képessége is folyamatosan csökken. Kialakulnak a szarkalábak, ráncok és a bőr petyhüdtté válik.

A kollagén indukciós terápia egy olyan eljárás, melynek során tűszúrással mikro sebeket ejtünk a bőrön, mely sebek immunválaszt követelnek  a bőrtől és beindítják a sebgyógyító folyamatait. A kötőszövetben elhelyezkedő fibroblaszt sejtek a szúrás hatására kollagént kezdenek termelni, aminek következtében feszesebbé, tömörebbé válik a bőr. A kollagén állomány újraépül, nő a kollagén háló rugalmassága, a kötőszövet vastagsága, rugalmassága, és tömörsége.

Eredménye, hogy a ráncok kisimulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, a hegek feltöltődnek, a striák összehúzódnak. Ezen hatásai miatt, az egész testen eredményesen alkalmazható kezelési eljárás.

A beavatkozás közben a szúrt mikro-csatornákon keresztül kivételes lehetőség nyílik értékes feltöltő, feszesítő hatóanyagok bevitelére. A gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagokat, bőrtípusnak, kezelési célnak megfelelően lehet keverni, összeállítani.

A MesoFill-R mezopen készülék a tűs mezoterápia legújabb eszköze, a tűhenger továbbfejlesztett, új generációs változata. Kíméletesebb és precízebb a tűhengernél, így rendkívül hatékony anti-aging kezeléseket tesz lehetővé. A mezopen a hozzá kapcsolt steril mikro-tű modult nagy sebességgel, függőlegesen fel-le mozgatja a mezoterápiás kezelés során. A sebesség és a tűhossz (0,25 mm- 2 mm) állítható, ezáltal a készülékkel precíz kezelés végezhető, hiszen eltérő intenzitás és mélység alkalmazható pl. a szemkörnyéken és az orcákon.

A MesoFill-R anti-aging beavatkozással jelentősen javíthatóak:

  • a mimikai ráncok

  • megereszkedett bőr

  • petyhüdt bőr

  • szarkalábak

  • pigment foltok

  • tág pórusok

  • striák

A kifinomult készüléknek, a speciális kialakítású steril mikro-tűknek és a felszíni érzéstelenítésnek köszönhetően az eljárás abszolút biztonságos és fájdalommentes. Javasolt kúra szerűen 4-8 alkalommal végezni, az egyes kezelések között 2-4 hetes regenerálódási időszakot kell kihagyni.

Kontraindikáció:
Bőrbetegség (herpesz, vírusos szemölcs, akne, pattanás, erős rosacea); vérzékenység, vérhigító; cukorbetegség

A kezelések időtartama: 90 perc
EFFECT hatóanyagokkal: 24.000 Ft 
Collagen Booster Intensive: 26.000 Ft
Dr. Jucheim kezelés mezopennel: 29.500 Ft
bottom of page