top of page
NYAK- ÉS DEKOLTÁZSKEZELÉS CÉLZOTTAN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A nőiség egyik szimbóluma, a gyönyörű nyak és dekoltázs.
 
Egy négy lépéses programban, kifejezetten a nyak és dekoltázs bőrfelületét vesszük kezelésbe. Ezeken a területek a bőr ráncosodása, megereszkedése még az arc bőrénél is gyorsabban megy végbe, idővel megjelennek az alvóráncok, a vízhiány és a
napfény károsító hatásai is. Ezeken a területeken a faggyúmirigyek aktivitása is kisebb, így hamarabb látszódnak az öregedés jelei. Amíg szép és feszes ez a terület, addig szívesen veszünk fel mélyen dekoltált ruhákat, aminek hátránya, hogy a romboló hatású UV előbb el is kezdi az öregedés folyamatát, plusz éjjel sem kíméljük az oldalt alvással, amivel szépen elmélyítjük a ráncokat és tény az is, hogy ha bőrápolásról van szó, akkor ez a terület igencsak háttérbe szorul, egészen addig, amíg észre nem vesszük, hogy szépen sorban jönnek a nem éppen esztétikus bőrhibák.
Ezekre a problémákra-ráncosodás, pigmentfoltok, megereszkedett-laza bőr-vagy megelőzésükre nyújt hatékony megoldást a négy lépéses dekoltázs-nyak kezelés, amit magában is kérhetsz, de bármelyik kezelésbe is belekombinálhatjuk.
 
A kezelés lépései: letisztítás és peeling, hatóanyag ampulla tű nélküli mezoterápiával bejuttatva, tápláló pakolás vasalással, feszesítő masszázs, feszesítő szérum.

 

Időtartam: 50 perc   Ára: 9.800 Ft   Arckezelés mellé: 7.500 Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Nyak- dekoltázs kezelés"-t!

beauty_23-2148164165.jpg
bottom of page