top of page
RÁDIÓFREKVENCIÁS ZSÍRBONTÁS ÉS FESZESÍTÉS

A  RÁDIOFREKVENCIÁS KEZELÉS AZ IDEÁLIS MEGOLDÁST NYÚJTJA BŐRÖD MEGJELENÉSÉNEK JAVÍTÁSÁRA ÉS AZ ÖREGEDÉS JELEINEK MEGSZÜNTETÉSÉRE IS!

A RF technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit és testformázás kezelésében, és az öregedés ellen. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat. A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket;  egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

 

A rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább 4 elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egyidőben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Hatására bőrfelszínen 40-42 °C hőmérséklet mellett a mélyben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A kollagén rostok összehúzódnak - megfeszítve a körülötte lévő bőrt - azonnali hatást nyújtva.

A készülék lehetővé teszi minden testrész kezelését, így kiválóan alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson is a kollagén termelődése miatt! A kezelés következtében kisimul, és feszesedik a bőrünk, regenerálódnak a bőrszövetek, javul az általános állaguk, fiatalosabbnak tűnünk már az első kezelés után. A hatásos eredményhez általában 6-8 kezelésre van szükség, de a kezelések száma jelentősen különbözik emberek és a cellulit súlyossági fokai között. A kezeléseket heti 1-2 alkalommal javasoljuk, az időtartama attól függ, hogy melyik testrészt kezeljük. ( kezelés időtartama maximum 60 perc egy alkalommal).

A RF ALKALMAZÁSI TERÜLETEI

 

Narancsbőr kezelés- nyirokkeringést felgyorsítja, csökkenti a cellulitot.

Körméret csökkentése zsírlerakódás mérséklése, zsírgöbök eltüntetése.

Testfeszesítés ( kötényhas jelentős emelése).

Hatékonyabbá válik a méregtelenítés

Terhességi csíkok elhalványulnak

A kollagén rostokra élénkítően hat, segíti a termelődést.

Nyirokkeringést és anyagcsere folyamatokat gyorsítja - a zsírrészecskék könnyebben tudják elhagyni a zsírsejteket.

 

 

KEZELHETŐ TERÜLETEK

Arc, nyak, toka, dekoltázs

Felkar

Has

Csípő, derék

Fenék

Combok

Boka, térd, vádli

Minden ember egy adott mennyiségű zsírsejttel születik. Egyéntől függ ezeknek a zsírsejteknek a száma. A zsírsejtek nem szaporodnak, csak a méretük képes a növekedésre, illetve csökkenésre. Fogyókúra esetén a zsírsejtek száma állandó marad, nem csökken, csupán a sejtek mérete lesz kisebb, ezért olyan könnyű a visszahízás. A rádiófrekvencia megbontja a zsírsejteket, amelyek kiürülnek a szervezetünkből, így tartós fogyást érhetünk el!

A „csodás hatás” a rádiófrekvencia általi szövetmelegítésen alapszik. A melegített szövetben az elektromos energia hőenergiává alakul, a zsírtartalmú szövetek ellenállása következtében, melynek hatására jelentős anyagcsere fokozódás alakul ki. A speciális rádiófrekvencia a kezelőfejen keresztül lejut a zsírsejtekig, amelyeket felmelegít, és a zsírt elfolyósítja. Az elfolyósított zsír a májon és a vesén keresztül ürül ki a szervezetből, ezért is nagyon fontos az utókezelés és a folyadék fogyasztás.

A kezelések még eredményesebbek, ha a felszabadított zsírsejtek elvezetését elősegítjük. Ezért minden kezelés után egy vákuumos nyirokmasszázst vagy aromás testtekercselést végzünk még a kezelt területen, hogy még hatékonyabbá tegyük a kezelést.

Már egy kezelés is látható eredményhez vezet, de problémától függően 5-10 kezelést követően láthatunk nagyobb eredményt.

A narancsbőr megszüntetése és a zsírbontás hatékonysága érdekében javasolt a napi 3 liter víz fogyasztása és a kúrát kiegészíteni infraszaunával, mozgással, masszázzsal.

Gyere el egy féláras próbakezelésre, ahol csinálunk egy felmérést és összeállítunk egy kezelés sorozatot!

Időtartam: 30 perctől          Ára: 5.500,- Ft-tól

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az "Alakformálás '30”-t!

bottom of page