top of page
SAVAZÁS- HÁMLASZTÁS- ÚJRAÉPÍTÉS

 

Kitűnő eredményeket érhetünk el a kezeléssel a kezdődő ráncok megjelenésének visszafordításában, a hámlásra hajlamos bőrtípusok megújításában, a kialakuló ráncok megelőzésében és a mitesszeres bőr funkcióinak normalizálásában.

A bőr megújulása egy természetes folyamat. A bőrsejtjeink gyarapodnak, elhalnak majd megújulnak. Idővel ez a folyamat lelassul, illetve mi magunk is bele tudunk szólni a természetes működésbe, méghozzá egy jó kis napsugárzás okozta bőrkárosodással, amikor az elhalt sejtek nem tudnak rendesen leválni, a pórusok eltömődnek, kialakulnak a pattanások, mitesszerek és a bőr felszíne egyenetlenné válik, színe megfakul. A bőr természetes folyamatának helyreállítására a hámlasztás hatékony megoldás. Egy megfelelően hámlasztott bőr sokkal több értékes hatóanyagot képes felszívni és megkötni. A cél a bőr felső rétegének egyenletes, kíméletes eltávolítása, hogy elősegítsük a megújulást.

A hámlasztás lehet egy kozmetikai kezelés része, akár egy irritált- érzékeny bőrre is, vagy lehet önálló kezelés is, amikor a teljes arcbőr felső rétegeinek eltávolítása és megújítása a cél. Lehetőséget kapunk, hogy teljesen új hámréteget alakítsunk ki, ami azt jelenti, hogy sokféle bőrhiba jelentősen mérséklődik (aknék, hegek, pigmentfoltok, ráncok, száraz bőr…), tehát a hámlasztás majdnem minden esetre megoldást nyújt.

Elsődleges feladata, hogy a bőr felszínén található nedves réteget és ezzel együtt a pórusok kivezető nyílásait megtisztítsa a szennyeződésektől, a beléjük rakódott levált szarusejtektől, a fölösleges mikroorganizmusoktól és minden egyéb fölösleges anyagtól. Ha a hámlasztás mélyebbre hatol és eléri az élő hámréteget, akkor a bőr természetes szerkezetének megbontásával egészséges regenerálódásra késztetjük a hámréteget.  Ilyenkor a hegek, bőrhibák nem kódolódnak az újjáalakuló hámrétegben, így ezek elég nagy hatásfokkal eltüntethetők.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jótékony hatásai:

  • az elhalt és felhalmozódott bőrsejtek egyenletes és kíméletes hámlasztása

  • mérsékli a pórusok eltömődését

  • serkenti a sejtmegújulást

  • rendszeres használata csökkenti a ráncok megjelenését

  • halványítja a nem kívánt pigmentfoltokat, májfoltokat

  • segíti a hatóanyagok mélyebb felszívódását

  • megújítja és simábbá teszi a bőrt

  • összehúzódnak a kevésbé mély hegek, pórusok

 

Ismerkedj meg a savakkal, amikkel dolgozunk:

Sensonic Peel 8%

A Mesotica legújabb innovatív, kíméletes sav komplexuma, mely nagy biztonsággal alkalmazható a legérzékenyebb bőrtípusokra, illetve rosaceánál is. Intenzív sejtmegújító, bőrszerkezet javító, antioxidáns és hidratáló hatású. Vékonyítja a megvastagodott szaruréteget, helyreállítja a bőr egészséges biológiai folyamatait.

 

Glycolic Acid 20%

A természetes cukornádból előállított alacsony sav százalékú glikolsav, fokozza az új bőrsejtek képződését az irhában és a hámban, ezáltal stimulálja a bőr folyamatos regenerációját. Igen jól alkalmazható a szoktató periódusban a bőr sav tolerancia fokozására.

Glycolic Acid 35%

Kémiai peeling, amely 35% koncentrációban biztonságosan alkalmazható a legérzékenyebb bőrtípusok esetén is. Alkalmas intenzív bőrmegújítására, regenerációra, speciális bőrproblémák (pigmentfolt, akné, hegek) tüneteinek javítására. Csökkenti a mélyebb ráncokat.

Mandelic Acid 30%

A mandulasav egy alfa-hidroxi sav (AHA), mely megtalálható a keserű mandulában. A nagy molekula méretének köszönhetően gyengéd, fokozatosan felszívódó kémiai peeling. Kiválóan alkalmas antiaging céljából, szeborreás, fakó, tónustalan bőr és a hiperpigmentáció kezelésre.

Mandelic Acid 40%

A mandulasav antibakteriális és faggyútermelést szabályozó hatása miatt kifejezetten aknés vagy arra hajlamos, zsíros, kombinált bőrre ajánlott. Előnye, hogy egyenletesen szívódik fel a hámrétegben. Hámlasztó és hiperpigmentációt kezelő hatóanyag. Javítja a kollagén szintézisét a bőrben, növeli annak vízmegkötő képességét.

 

Időtartam: 60 perc        Ára: 13.800 Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd a „Savas hámlasztás”-t!

bottom of page