Szépet adni jó!

Legyen csodásan ragyogó a bőröd az ünnepekre!

A novemberi és decemberi kozmetikai akcióink főleg a kúrában ajánlatos bőrszépítő- és fiatalító kezeléseinkről szólnak és nem mellesleg a kényeztető kezelésekről is, amik nagyszerű ajándék ötletek karácsonyra!

GYÖNYÖRŰ BŐR, TÖKÉLETES AJÁNDÉK

Luxury Skin Repair – növényi őssejtes bőraktiváló kezelés vagy Golden Glamour- aranylapos bőrfiatalító kezelés ~ ajándék rádiófrekvenciás arcfiatalítással: 16.500 Ft (ajándék értéke 7.000 Ft)

Luxury Skin Repair: Exkluzív növényi őssejtes bőraktiváló és feszesítő anti-aging kényeztetés. A ráncok mélysége szemmel láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnövekedik. A bőr láthatóan megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, a bőr felülete finomabb, egyenletesebb és feszesebb.

Golden Glamour: A botoxszerű hatóanyagok találkozása a 24 karátos aranylapokkal egy kényeztető exkluzív kezelés keretében. Gyengéd enzimes bőrmegújítás, feszesítő liposzóma, kis-és nagy molekulájú hialuronsavval, szabadgyökök elleni hatóanyagokkal.

~~~~~

BŐRFIATALÍTÓ KÚRÁK

Mesopen mikrotűs mezoterápia kúra- 3 alkalom ~ ajándék microdermabráziós bőrcsiszolással: 42.000 Ft (ajándék értéke: 18.000 Ft)

Rádiófrekvencia + tű nélküli mezoterápia kombinált bérlet, 2+2 alkalom: 28.800 Ft (20% kedvezmény)

Microdermabráziós bőrcsiszolás kúra 5 alkalom: 25.500 Ft (15% kedvezmény)

TERMÉSZETESEN IGÉZŐ PILLÁK

1-2-3D műszempilla új szettnél 20% kedvezmény

TERMÉK AKCIÓ A BELICOTÓL AZ ÜNNEPEKRE HANGOLÓDVA

Belico karácsonyra alap csomag: a kedvenc krémed és lemosód mellé ajándékba kapsz egy bőrtípusodnak megfelelő tonikot! Az ajándék értéke: 5.200 Ft

Belico ünnepi szem csomag: Lash Extension szempillanövesztő szérum + Lift Corrector Pen ránctalanító stift mellé ajándékba kapsz egy Belico fekete szempillaspirált! A csomag ára: 16.700 Ft, az ajándék értéke: 5.900 Ft.

November- az érzékeny bőrök védelmezői: Senitive Care 14.600 Ft, mellé ajándék kézkrém 4.900 Ft értékben!

December- feltöltött, sima bőr: az azonnali ráncsimító Effect Cream 25.000 Ft, mellé ajándék hialuronsavas szérum 11.000 Ft értékben!

LEPD MEG SZERETTEIDET AZ ÜNNEPEK ALKALMÁVAL EGY SZÉPSÉGUTALVÁNNYAL, AMIT BÁRMELY SZOLGÁLTATÁSUNKRA, ILLETVE TERMÉKÜNKRE IS BEVÁLTHAT!

Kiemelt bejegyzés