top of page

Szépet adni jó!

Legyen csodásan ragyogó a bőröd az ünnepekre!

A novemberi és decemberi kozmetikai akcióink főleg a kúrában ajánlatos bőrszépítő- és fiatalító kezeléseinkről szólnak és nem mellesleg a kényeztető kezelésekről is, amik nagyszerű ajándék ötletek karácsonyra!

GYÖNYÖRŰ BŐR, TÖKÉLETES AJÁNDÉK

Luxury Skin Repair – növényi őssejtes bőraktiváló kezelés vagy Golden Glamour- aranylapos bőrfiatalító kezelés ~ ajándék rádiófrekvenciás arcfiatalítással: 16.500 Ft (ajándék értéke 7.000 Ft)

Luxury Skin Repair: Exkluzív növényi őssejtes bőraktiváló és feszesítő anti-aging kényeztetés. A ráncok mélysége szemmel láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnövekedik. A bőr láthatóan megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, a bőr felülete finomabb, egyenletesebb és feszesebb.

Golden Glamour: A botoxszerű hatóanyagok találkozása a 24 karátos aranylapokkal egy kényeztető exkluzív kezelés keretében. Gyengéd enzimes bőrmegújítás, feszesítő liposzóma, kis-és nagy molekulájú hialuronsavval, szabadgyökök elleni hatóanyagokkal.

~~~~~

BŐRFIATALÍTÓ KÚRÁK

Mesopen mikrotűs mezoterápia kúra- 3 alkalom ~ ajándék microdermabráziós bőrcsiszolással: 42.000 Ft (ajándék értéke: 18.000 Ft)

Rádiófrekvencia + tű nélküli mezoterápia kombinált bérlet, 2+2 alkalom: 28.800 Ft (20% kedvezmény)

Microdermabráziós bőrcsiszolás kúra 5 alkalom: 25.500 Ft (15% kedvezmény)

TERMÉSZETESEN IGÉZŐ PILLÁK

1-2-3D műszempilla új szettnél 20% kedvezmény

TERMÉK AKCIÓ A BELICOTÓL AZ ÜNNEPEKRE HANGOLÓDVA

Belico karácsonyra alap csomag: a kedvenc krémed és lemosód mellé ajándékba kapsz egy bőrtípusodnak megfelelő tonikot! Az ajándék értéke: 5.200 Ft

Belico ünnepi szem csomag: Lash Extension szempillanövesztő szérum + Lift Corrector Pen ránctalanító stift mellé ajándékba kapsz egy Belico fekete szempillaspirált! A csomag ára: 16.700 Ft, az ajándék értéke: 5.900 Ft.

November- az érzékeny bőrök védelmezői: Senitive Care 14.600 Ft, mellé ajándék kézkrém 4.900 Ft értékben!

December- feltöltött, sima bőr: az azonnali ráncsimító Effect Cream 25.000 Ft, mellé ajándék hialuronsavas szérum 11.000 Ft értékben!

LEPD MEG SZERETTEIDET AZ ÜNNEPEK ALKALMÁVAL EGY SZÉPSÉGUTALVÁNNYAL, AMIT BÁRMELY SZOLGÁLTATÁSUNKRA, ILLETVE TERMÉKÜNKRE IS BEVÁLTHAT!

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page