MESOTICA -ARCFIATALÍTÓ KEZELÉS PEPTIDEKKEL

January 29, 2017

 

 

MESOTICA -ARCFIATALÍTÓ KEZELÉS PEPTIDEKKEL

A MESOTICA által a tű nélküli mezoterápia új értelmet nyer: az eddig ismert hatóanyagok (DMAE, hialuronsav, organikus szilícium, A, C, E vitaminok) mellett a peptidszintetizáció révén effektív szérumok, anyagok felhasználásával új fejezetet nyit a kozmetika történetében.

A peptidek bizonyítottan 5-10% feletti koncentrációnál kezdenek el szemmel érzékelhetően is hatni.
A MESOTICA ezért alacsony hatékonyságú peptid koktélok helyett azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú speciális peptid szérumokkal dolgozik.

A MESOTICA hisz abban, hogy intelligens peptidjeivel drasztikus beavatkozások és anyagi áldozatok nélkül mindenki számára elérhető a szép, feszes, egészséges bőr.

 

Intelligens peptidtechnológia

A tudomány mára már bebizonyította, hogy a kozmetikai peptidek jelentős szerepet játszanak a különböző bőrproblémák kezelésében. Ez olyannyira igaz, hogy néhány vizsgálat szerint a kozmetikai peptidek képesek eltüntetni az öregedés jeleit. A kozmetikai peptidek használata egy innovatív eljárás, mely a plasztikai sebészeti beavatkozásokat jelentősen késlelteti, esetenként elkerülhetővé teszi.

 

FEBRUÁRBAN AJÁNDÉK ŐSSEJTES MASZKKAL! ;)

 

A MESOTICA kezelés menete:

letisztítás, enzimes peeling, peptid szérumok és koncentrátumok bőrbejuttatása 3 fázisban (a bőrnek legmegfelelőbb szérum, hatóanyagbomba és a peptidek) tű nélküli mezoterápiával, masszázs, dekoltázs ápolása pakolással, lezáró hidratálás.

 

Időtartam 80 perc        Ára: 15.500 Ft

 

További részletek a kezelésről és a csodás peptidekről: ITT!

 

 

Please reload

Kiemelt bejegyzés

ESZTÉTIKA- hyaluron, botox, lézer, ScarLET

2020-10-05

1/7
Please reload

Akciók
Please reload

  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

© 2019 Marina Beauty Studio I Minden jog fenntartva!