top of page

Bőrmegújítás őssejtekkel napozás után

Extra dús bőrfeltöltő kezelés az érett bőrre! ***************************************************************** AFTER Sun HYALURON + STEM CELL ***************************************************** Az érett bőr extra törődést igényel nyaralás, napozás után, hisz megújuló képessége már nem olyan gyors, mint a 35 év alatti bőröknek! Mivel az UV-sugarak őrült sebességgel ráncossá és vízhiányossá alakítják a bőrt, érdemes nyaralás vagy napozás után extra hidratálással és a bőrmegújítást gyorsan aktiváló növényi őssejtekkel táplálni. Ha a Te bőröd is... - petyhüdt és rugalmasságát vesztette, - elvesztette egészséges, fiatalos ragyogását, - a napozás megnövelte a ráncaid számát, - tapintásra érdessé, egyenetlenné vált, ... akkor válaszd extra dús hialuronsavban és növényi őssejtekben gazdag bőrfeltöltő BELICO arckezelésünket!

Benne: - gyengéd vízsugaras bőrhámlasztás - hialuronsavban, feszesítő peptidekben és növényi őssejtekben gazdag, ráncsimító szemkörnyék kezelés - extra dús táplálás arcra, nyakra, dekoltázsra: növényi őssejtek, vitaminok, feszesítő mátrixpeptidek - bőrfeszesítő arc-nyak-dekoltázs masszázs - feszesítő relax maszk - kérésre barnaság elmélyítő lezáró

A kezelés ára: 16.500 Ft/ 120 perc

Online bejelentkezéskor válaszd az "Anti -aging növényi őssejtekkel" kezelést és megjegyzésbe írd be, hogy " After sun hyaluron+ stemcell".

Időpontot foglalni ITT tudsz.

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page