top of page

Napozás a Belicoval

A Belico napozó termékei nem tartalmaz semmilyen kémiai tartósítószert, PEG-származékot, parfümöt és kőolajszármazékokat, ezért azok is megelégedettséggel használják, akik napallergiára hajlamosak.
SUN CARE I

SPF 50 bőrápoló és bőrvédő napozó 50-es fényvédő faktorral

Kőolajszármazékok, PEG-származékok, szinezék és parfüm mentes napozó készítmény irritáló parabének nélkül. Ápoló fényvédő tökéletes, széles skálájú fényvédő rendszerrel a nap okozta bőrkárosodások és az idő előtti öregedés tünetei ellen: a Cassia Alata növényi kivonat az UV-fény által kiváltott DNS károsodás megelőzésével késlelteti a bőr sejtjeinek öregedési folyamatait, serkenti saját regeneráló funkciójukat. Magas UVA védelemmel, ami 50-es faktornál nagyon nehéz elérni, ezért ritka! Kimondottan ajánlott vitiligonál, pigmentfoltokra hajlamos bőrre, illetve amikor a hosszantartó, intenzív védelmet kívánja a bőr (nyári sportokhoz, tengerparti nyaraláshoz).

SUN CARE II

SPF 20 bőrápoló és bőrvédő napozó 20-as fényvédő faktorral

20-as faktorú fényvédő a napsugárzás UVB sugarainak már a 95%-t megszűri. Ezért A SUN CARE II megfelelő védelmet nyújt az érzékeny bőr számára is. Szabadgyökök elleni komplexet is tartalmaz, hogy csökkentse a szabadgyökök által okozott bőrkárosodást. A nedvességpótló betain és panthenol hidratálják, illetve a növényi olajok puhítják és intenzíven ápolják a bőrt.

PRE TAN & AFTER SUN

Biológiai barnulás gyorsító és színmegőrző

A barnulás gyorsító használata támogatja a természetes bőrvédelmet. Manapság egyre több és egyre erősebb fényvédőt használunk, amik blokkolják a napsugarakat ugyan, de általuk kevesebb természetes melanint termel a bőr. Egy kozmetikai fényvédőnek a feladata a bőrt megvédeni a leégéstől. Sajnos ez a pozitív hatás fordított arányban van a természetes barnulással. Minden napozónak azonban vágya, hogy minél rövidebb idő alatt, bőrkárosodás nélkül, elérje az optimális barnaságot. Erre lett kifejlesztve a BELICO PRE TAN & AFTER SUN.

BRONZING CREAM

Önbarnító krém

Háromszoros önbarnító hatás: azonnali barnaság a bőrbarát növényi színezéknek (karamell) köszönhetően. Barnító hatás a DHA segítségével, 1-2 napon belül. A DHA a szervezetben is előforduló anyag, amit cukorból vonnak ki, 1-2 nap alatt ad barna színt a bőrnek. Az erythrulose önbarnító hatóanyag hatását akkor kezdi el kifejteni, amikor a DHA-val elért barnaság gyengülni kezd.

A lágy, krémes konzisztenciának köszönhetően nagyon jól felszívódó készítmény. Ajánljuk önbarnító hatású színezett nappali krémként is!

KERESD SZALONUNKBAN A BELICO NAPOZÓ TERMÉKEIT!

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page