top of page

Bővül a kozmetika

Igen-igen bővülünk, de most nem a szépítő szolgáltatások köre, hanem a munkatársaké.

Szeptember 19-től teljes heti lefedésben vár Titeket kozmetikánk, mert berobban kis csapatunkba Végh Zsani is, aki a hétköznapok mellett hétvégén is szívesen fogadja Vendégeinket.

Online naptára már készen áll a fogadásotokra, úgyhogy használjátok bátran!

ITT tudtok bejelentkezni hozzá.

És amit tudni lehet Róla:

"Végh Zsanett vagyok, lassan 20 éve lettem a szakma szerelmese és azóta is töretlenül dolgozom ezen a pályán. Szenvedélyesen szerettem bele a kozmetika világába,elvarázsolt a szakma szépsége.

Szeretek emberekkel foglalkozni, látni és érezni, hogy vendégeim hogyan nyugszanak meg a kezelések alatt és hagyják az ajtón kivül a fáradt, stresszes hétköznapokat. Minden nő megérdemli, hogy kényeztesse bőrét és testét, ezáltal még vonzóbb legyen vagy éppen egy férfi, aki odafigyel a bőre ápolásra. Az ápoltság közérzetünket pozítivan befolyásolja, melytől magabiztosak leszünk a munkahelyünkön, a társasági életben és persze a magánéletben.

Célom, hogy a külső mellett a belső világot is ápoljam, tanácsot adjak a bőrápolás terén. Több márkát is volt lehetőségem megismerni, így átlátható volt számomra, hogy a Belico és Mesotica mennyivel több, mint a kozmetikai piacon található többi márka. A Belico-nak számos termékcsaládja létezik, személyreszabott bőrmegújulás, mely minden korosztály problémáira kínál megoldást.

"A kezelések a manuális technika, a professzionális anyagrendszer és az elektrokozmetika együttes csodái..." "

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page