top of page

JOICO SZÍNEZŐ HAJPAKOLÁS

Itt az új Color Butter színező hajpakolás!

Bemutatjuk az új Color Intensity Színező hajpakolást, a COLOR BUTTER-t, mely egy különleges, intenzíven tápláló, ugyanakkor varázslatos, élénk színeket is biztosító álomkeverék 6 féle színben (zöld, kék, titanium, lila, piros és pink).

Kiváló azoknak a szőkéknek, akik szeretnének egy kis izgalmat vinni frizurájukba és azoknak is, akik felpezsdítenék korábbi hajszínüket.

A határ a csillagos ég! A szivárvány színű pigmentek mint a zöld, a kék, a titanium, a lila, a piros és a pink számos lehetőséget kínál, hogy megvalósítsd a legbelevalóbb színelképzeléseket akár 10 hajmosásig!

A JOICO legkorszerűbb technológiáit – mint a hajszálak erősítéséért felelős Arginin, valamint a hajújraépítő funkcióval bíró Bio-Advanced Peptide ComplexTM – ötvöző Színező pakolás használata egyszerre élmény, divat és rendkívül intenzív hajápolás.

Miért fogod imádni?

A száraz, élettelen, unalmas tincsek újra megtelnek tündöklő fénnyel, energiával, tapintásuk pedig selymes és puha lesz. A Színező pakolás ugyanis megerősíti a gyenge, előszőkített hajszálakat, visszaállítja a haj megfelelő nedvességtartalmát, mely így könnyebben formázható és szálkásodás mentes lesz!

A Színező hajpakolásban az a legjobb, hogy gazdag, mégis könnyed ápoló, mely úgy biztosít változatos, átmenetileg tartós színeket, hogy közben kondícionál is, több mint 44%-kal csökkentve a töredezettséget**

Azonnali vibráló színek vagy a fakó hajszín felfrissítése!

** a hajfésülés okozta töredezettség csökkentése a Színező pakolás használata során szemben a natúr, de károsodott haj fésülésekor fellépő töredezettséggel

Hogyan használd?

Mindenképpen használj kesztyűt, akár száraz, akár nedves hajra viszed fel!

Alkalmazz leválasztásokat, és egyenletesen vidd fel a terméket a tincsekre!

Várd ki az 5 perces hatóidőt!

Öblítsd le alaposan!

Ismerd meg az 5 perces színes tincsek titkát!

A Color Butter Színező pakolás egy olyan új színező-ápoló kezelés, mely végtelen számú megoldás felé nyit ajtót

Íme néhány tipp, hogyan hozd ki a legtöbbet kedvenc színedből a szalonban vagy akár otthon is!A termék színéhez képest a hajon a végeredmény világosabb lehet!A Színező hajpakolás színei kreatívan keverhetők végtelen színű árnyalat elkészítésére.

Három különböző javaslatunk is van, hogyan készítsd el testreszabott árnyalatodat:

1. Keverd össze mind a 6 színt egy igazán merész és művészi árnyalat elérése érdekében!

2. Keverd össze bármelyik színt vagy testreszabott formuládat kedvenc JOICO kondícionálóddal, hogy az adott árnyalat intenzitását csökkentsd és egy lágyabb,világosabb eredményt kapj!

3. Növeld a kiválasztott szín intenzitását a felvitel kétszer, háromszor történőmegismétlésével! Először vidd fel a kiválasztott színt, várd ki a hatóidőt, öblítsd le,majd ismételd meg a folyamatot 2-3 alkalommal a kívánt erőteljesebb színintenzitás érdekében!

Weisz Fanni is imádja az új Color Butter színező hajpakolást, mely amellett, hogy vagány, izgalmas színeket varázsol a hajadba, ápolja és hidratálja azt, varázslatos illatot kölcsönözve tincseidnek! Próbáld ki ezt az otthon is könnyedén használható, mindössze 5 perc alatt ható szuper terméket, mely 7-10 hajmosásig tart, így büntetlenül, tartós elköteleződés nélkül variálhatod a 6 féle színt!

További részletekért érdeklődj fodrászainknál!

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page