top of page

TESTKEZELÉS OTTHON


A NYÁRI TEST MOST KÉSZÜL! Számolj le a narancsbőrrel, frissítsd fel bőrödet a testeden is a "villantós" évszak előtt! A Body Care Silhouette mellé ajándék Body Scrub!

BODY CARE SILHOUETTE – Bőrsimító testápoló- 200 ml - 11.000 Ft
Feszesítő testápoló a narancsbőr ellen. Tengeri szőlő kivonata egy funkcionális anti-cellulit hatóanyag, csökkenti a zsírsejteket. E mellett liposzómával kombinált szállító peptidek segítségével eredményesen jutnak a zsírégető hatóanyagok a zsírszövetbe. Jojoba olaj és seavaj tartalma puhítja a bőrt, betain és cukorizomerek pedig hosszantartóan hidratálják. Kellemes gyümölcsös, virágos illatú, gyorsan felszívódó, tartalmas testápoló, bőrsimító és bőrfeszesítő hatással.
BODY SCRUB – Papaya enzimes, bambusz testradír- 100 ml -
AJÁNDÉK - értéke: 6.200 Ft
Bőrpuhító hatású, vitalizáló testradír bambuszdarabokkal és gyengéd, hámoldó papaja enzimmel. Elengedhetetlen kiegészítője a feszesítő testápolásnak. A bambuszdarabok intenzív hámoldó és anyagcserét serkentő hatása megkönnyíti a problémás helyeken lerakódott salakanyagok (cellulit) eltávozását, a tápanyagok hatékonyabb felszívódását. A papaja enzim a hámréteg felső rétegének proteinjét oldva, serkenti az elhalt hámsejtek leválását, a bőrsejtek megújulását. Használata után a bőr puhább, selymesebb, frissebb és feszesebb lesz.
Az akció 2018 február 26-tól március 29-ig érvényes

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page