top of page

Aromaterápiás karcsúsító kezelés

Az aromaterápia és a fáslizó eljárás e kombinációja a legújabb, legtermészetesebb és LEGHATÉKONYABB TESTKEZELÉSI MÓDSZER arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körfogatából, s egyúttal megszépüljön a bőr, csökkenjen a cellulit és a nyúlási csíkok is elhalványodjanak.

A módszer egy hideg-meleg hatáson alapszik, mely hasonlít a Kneipp-kúrához. Az Aromawickel hatóanyagban lévő éterikus olajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, menthol és rozmaring erős hiperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel. A belső hűvösségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is. Ennek következtében az aromaterápiás módszerrel, négyszeres hatékonysággal ég el a fölös zsírtartalom a kezelt területeken, melyet a szervezet valójában saját fűtésére használ fel.

Mivel a Wiener Kosmetikum Aromaterápiás karcsúsító kezelés nem megterhelő a szervezet számára, ezért nagyon kevés azon esetek száma, amikor nem alkalmazható (pl.: súlyos betegségek esetén, terhesség és szoptatás, valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, illetve allergiás reakciók esetén).

10 alkalmas az alakformáló fáslizás, melynek ára 92.000Ft, viszont minden alkalommal ajándék talp/kar/fej masszázs az ajándék és persze a végén a jól megérdemelt formált alak! ;)

Bejelentkezni Krisztinél tudtok: ITT

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page