top of page

Novemberi Belico akció

TÉLI TRÉNING A BŐRNEK

Az igénybevett, érzékeny és kipirosodásra hajlamos bőr, főleg a hűvös téli idő beálltával, a hideg-meleg levegő váltakozására, a szélre még érzékenyebben reagál. Erősítsd és újítsd meg epidermiszed a CERAMIDE BOOSTER EFFECT szérummal, melyhez novemberben ajándékba választhatsz BODY CARE testápolóink között!

CERAMIDE BOOSTER – a bőr védelméért

Termékleírás: Az érzékeny, érdes, hámló bőr barriererősítő szérumja, mely segít helyreállítani a bőr természetes védőköpenyét. Hosszan tartóan hidratálja a bőrt, megszünteti a kellemetlen viszketést és pirosodást. Emelt hatóanyag tartalmú szérum.

Hatóanyagok: Ceramid III, Revidrat ™, F-vitamin, glicerin-észter, gliceril-linoleatok

18.500 Ft

Választható ajándék testápolók:
BODY CARE I – hidratáló, vitaminos testápoló

Termékleírás: Gyümölcsös illatú testápoló, mely különösen gyorsan beszívódik a bőrbe. Modern hidratáló anyagot tartalmaz (betain), mely egy vitamin-komplex-szel együtt hatékonyan védi a bőrt az öregedéstől, a kiszáradástól és a szolárium okozta bőrkárosodásoktól. A megviselt bőr rövid időn belül ismét selymes lesz. Mivel a BELICO BODY CARE I nem tartalmaz komedogén hatású hatóanyagokat, nyugodtan használhatják azok is, akik a dekoltázson és a háton tisztátalanságokra hajlamosak. A krém felvitele után azonnal kellemes bőrérzetet biztosít.

Hatóanyagok: Mandulaolaj, szorbitol, cukorizomerek, betain, szúrós csodabogyó kivonat, E + C-vitamin, lecitin, narancsolaj

Az ajándék értéke: 7.200 Ft

BODY CARE II – regeneráló, vitaminos testápoló

Termékleírás: Ez a kellemes mandula illatú testápoló mindenben megfelel a BELICO szigorú követelményeinek. Hatékonyan kezeli és megelőzi a bőr kiszáradását és az idő előtti bőröregedést, az értékes szilvamag-olaj kivonatnak, a hidratáló hatóanyagának és magas koncentrációjú vitamin-komplexumának köszönhetően. Gazdag a bőr számára legfontosabb vitaminokban (E, A, és C). Mivel ez a vitamin kombináció antioxidánsként is szolgál, megelőzi az öregedés jeleinek kialakulását.

Hatóanyagok: Szilvamag olaj, szkvalán, mandula olaj, panthenol, betain, mogyoró olaj, allantoin, A-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, luffa olaj

Az ajándék értéke: 7.800 Ft

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page