top of page

Karácsonyi Belico csomagok

Idén két ajándékduóval is kedveskedik a Belico, ami ajándéknak épp olyan kiváló, mint saját magunk részére. :)

Az első csomagban az Effect krém mellé (ami amúgy a Belico legdrágább kréme), most ajándékba adják az Eye care 1-es szemránkrémet!

A csomag értéke: 32.800 Ft, aminek a szett ára most 25.000 Ft.

EFFECT CREAM – vitalizál, azonnali és hosszútávú ráncsimító hatásA fiatalodni vágyó nőket általában vagy varázsütésszerű hatású vagy kúraszerűen ható készítményekkel bombázzák. Az Effect Cream ezt a két hatást éri el 2 innovatív high-tech hatóanyag egyetlen kozmetikumban való ötvözésével. A fiatalító krém különleges neuropeptidjei 2 óra alatt simítják a ráncokat. A szójából származó ultra kis liposzómákba kapszulázott bioaktív izoflavonoidok pedig a hosszan tartó ráncsimító hatásról gondoskodnak. Az arc bőre azonnal fiatalabb kisugárzású és simább lesz.
Hatóanyagok: Mandula olaj, pathenol, E-vitamin, kakaóvaj, allantoin, neuropeptidek
EYE CARE I – feszesítő hatású szemkontúr balzsam
Gyengéd szemkontúr kezelés a szemkörnyéki vékony és érzékeny bőrre. Tetrapeptid tartalma kimondottan a szemkörnyék vékony bőrének csökkenő feszessége ellen lett kifejlesztve. A korral a szervezet egyre több vizet és zsírt raktároz el – többek között a szemkörnyéken. Ez duzzadt, szivacsosnak ható szemkörnyéket és könnyzacskókat eredményezhet. Az L-Carnitin és koffein hatására a zsírlebontás aktiválódik, ami a tetrapeptidek drenázs hatásával együtt jelentősen csökkentik a duzzanatokat, a táskák méretét, a sötét karikákat és a fáradtság jeleit, illetve feszesítik a bőrt. „Lógó orcákra” és tokára való hajlamnál az arccsontoknál és az áll alatt is használhatjuk!
Hatóanyagok: Jojobaolaj, Phytosonic™, L-Carnitin, koffein, tetrapeptidek, szúrós csodabogyó, selyemprotein, panthenol, Vitamin E + A, hyaluronsav, napraforgóolaj
A második szuper csomagban egy általad választott színű krémpúder mellé, most ajándékba kapsz egy korrektort!
A csomag értéke: 15.800 Ft, aminek az akciós ára most: 11.000 Ft
CREAM POWDER – könnyű krémpúder, tökéletes fedőhatással, 4 színben

A Cream Powder ötvözi a klasszikus folyékony alapozót a könnyű púderporral. Krémes, a bőrön kissé porszerű, puha, bársonyos bőrérzetet hagy. Fedőképessége miatt a bőrpír és más bőrproblémák optimálisan le vannak fedve, miközben az arc természetes és egyenletes felszínű. A természetes színű pigmentek komfortos érzetet biztosítanak a bőrnek, friss és természetes

megjelenést kölcsönöznek.​​

Hatóanyagok: természetes színezékek, vas-oxidok, napraforgóolaj, mandulaolaj, E-vitamin

COVER STICK I – korrektor stift, 2 színben

Egyenletes, hibátlan arcbőr ásványi pigmentek keverékével. Tökéletesen elfedi a bőr érzékeny részeit, tisztátalanságokat, gyulladásokat, hajszálereket, pigmentfoltokat. Elhalványíthatjuk vele a karikás szemeket. Ha bizonytalanak vagyunk, inkább a halványabbat válasszuk!

Hatóanyagok: Méhviasz, lecitin, C- vitamin, E-vitamin, titán-dioxid, természetes pigmentek

Az akciós szetteket keresd kozmetikánkban!

És ne felejtsétek, hogy a többi nagyszerű Belico termék vagy arckezelés is remek ajándék karácsonyra!

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page