top of page

Decemberi akcióink, karácsonyi ajánlataink


Az ünnepekre hangolódva szeretnénk olyan kezeléseket felajánlani a havi akciónkba, amit ajándékozhattok is, hiszen valami plusz kis meglepetés mindegyikhez jár! :)

Természetesen a Belico is készült, ráadásul két akcióval is!

És persze van a "hónap kezelése" is, plusz egy kis ráadást is szeretnénk Nektek adni, ami igaz már jövőre szól, de annál jobban fog esni testeteknek-lelketeknek!

KARÁCSONYI ARCKEZELÉSEK AJÁNDÉK TERMÉKKEL

A két leggazdagabb kezelésünket kínáljuk decemberben akár Nektek, akár ajándékba!

A.G.E. CODE EFFECT- A.G.E Code, aminosav, peptid és őssejt terápia

Az érett bőr állapota 70-80%-ban az életmódtól, a bőrt érő külső és belső hatásoktól függ. Csak kis mértékben fogható a genetikára és a természetes öregedésre. A következetes, innovatív bőrgyógyászati hatékonyságú kozmetika nagy mértékben ellensúlyozni tudja az idő előtti bőröregedés tüneteit. Az arckezelő program a kollagén és elasztin rostokra ható innovatív formulák segítségével regenerálja a dermisz szerkezetét. Méregteleníti, fezesíti, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt.

​Extra mezoterápiás 90 perces kezelés ~ 21.000 Ft

+ ajándék Belico kézkrém és energetizáló maszk (ez minta)

TIME BLOCK EFFECT- Peptid terápia elmélyült mimikai ráncokra

A petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr peptidekben gazdag feszesítő arckezelése. Az öregedő bőr lelassult megújító folyamatait peptidek széles tárházával aktiváljuk, simítjuk a mimikai ráncokat. Az aminosavakban gazdag arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősítik a bőr védekező képességét, javítják a bőr rugalmasságát. Az arcprogram egy intenzív terápia az arcot markánssá tevő ráncok ellen. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek.

Extra mezoterápiás 90 perces kezelés ~ 23.500 Ft

+ ajándék Belico ajakbalzsam és energetizáló maszk (ez minta)

BELICO KARÁCSONYI AKCIÓS SZETTEK

​Ide kattintva megnézhetitek: https://www.marinastudio.hu/single-post/2019/11/25/Kar%C3%A1csonyi-Belico-csomagok

Egy kis ráadás a decemberben kozmetikázóknak!

Válaszd bármelyik anti-aging kezelésünket és Mi megajándékozunk egy 3.000 Ft-os kuponnal, amit januárban beválthatsz egy Belicos vitamindús masszázsra.

Érdemes Belico termékszettet vagy ajándékutalványt vásárolni, mert mi szorgosan gyűjtögetni fogjuk a neveket, hogy egy valakit meglephessünk december 31-én egy Belico arckezeléssel. :)

Kellemes ünnepi készülődést!

Extra mezoterápiás 90 perces kezelés ~ 23.500 Ft

+ ajándék Belico ajakbalzsam és energetizáló maszk (ez minta)

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page