top of page

Augusztusban extra E-vitamin ajándékba

NYARALÁS UTÁN KÖTELEZŐ!

A nap által igénybevett, megfáradt bőr tartós regenerálása elmaradhatatlan.

Most, a növényi őssejtes, vitalizáló, anti-aging hatású Skin Repair I arcápoló mellé, ajándék a 100%-ban természetes E-vitamint tartalmazó Pure E.

SKIN REPAIR I – növényi őssejtes, vitalizáló anti-aging bőrápoló
Nagy koncentrációjú, fagyasztva szárított, eredeti tengeri iringó őssejteket tartalmaz (nem kivonat!). Az itt alkalmazott őssejteket szabadalmaztatott, biotechnológiai szempontból nagyon körülményes eljárással nyerik ki, nagyon magas tisztaságúak és kiemelkedő hatékonyságúak. Könnyű, de mégis nagyon tartalmas bőrsejtaktiváló anti-aging hatású arckrém. A tiszta növényi életerő a legérzékenyebb bőrüeknek is megújuló feltöltődést nyújt.

Hatóanyagai: Jojobaolaj, sheavaj, szkvalán, makadámiaolaj, növényi őssejtek a tengerparti iringóból, ferulasav, E-vitamin , hyaluronsav, antioxidáns rózsakivonat

Ára: 21.500 Ft/ 50 ml

PURE E – 100%-ban természetes E-vitamin szérum

Ez az egyedülálló, 100% természetes E-vitaminból készült ápoló szérum látványos, nedves csillogást kölcsönöz az ajkaknak. A természetes E-vitamin különleges tulajdonságainak köszönhetően maximálisan ápolja és védi a száj és a szemkörnyék érzékeny bőrét. A bőr érezhetően puhább lesz, nedvességtartalma megemelkedik. Az érettebb bőrön helyi ápolóként is használhatjuk, pl.: finom ráncok mentén vagy idő előtti, UV -sugárzás okozta bőröregedésnél.

Augusztusban most ajándék! :) Értéke: 5.400 Ft

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page