top of page

ESZTÉTIKA- hyaluron, botox, lézer, ScarLET

Esztétikai kezelések, szike nélkül, kimondottan szakorvos által!

Együttműködve Dr. Gódor Egészségügyi és Szépészeti Központtal, szeptembertől- júniusig "megplasztikázzuk" az arcokat, kozmetikán túli szépészeti beavatkozásokkal!

KÖVETKEZŐ ESZTÉTIKAI IDŐPONTOK

2021. Október 16.

Arc- és bőrfiatalítás CO2 lézerrel

A lézeres bőrfiatalítás gyorsan, hatékonyan és biztonságosan segít a ráncok, nap okozta foltok, hegek

(acnés és traumás), bőrfelszíni hibák kezelésére. A terhesség alatt megváltozott bőr megszépítésére is kiválóan alkalmas ez az eljárás. A legújabb generációs széndioxid lézer maximális ellenőrzést biztosít a kényes területeken. Segítségével, a kémiai hámlasztáshoz képest rövidebb idő alatt sokkal látványosabb, esztétikusabb eredményt érünk el. A lézerfény segítségével vékony rétegenként távolítjuk el a károsodott bőrt, felszabadítva az alatta fekvő friss bőrréteget, mely a mélyebb rétegeket is megújulásra készteti. Ennek eredményeképpen hetekkel később új, rugalmas, a fiatal bőrre jellemző, a bőrt feszessé tevő kollagén képződik, mely tovább fiatalítja a bőrt. A lézerfény precizitása segít, hogy kíméletesen, előre meghatározott mélységig távolítsuk el a nem kívánt bőrképleteket. Az eljárás alkalmazható a test teljes bőrfelszínén, de bőrfiatalító hatását főleg az arcon, kézen, nyakon és a mellkason használjuk.

Ára: 100.000 Ft/ alkalom

Pigmentfoltok, szeplők eltávolítása lézerrel

A bőrön, arcon és kezeken megjelenő szeplők, napfoltok, májfoltok, barna öregségi foltok megtörik az arc harmóniáját, esztétikus megjelenését, melyek eltüntetése még kiváló minőségű alapozókkal is sokszor nehézkes.

Ám ezek az elváltozások eltüntethetők, csökkenthetők Q kapcsolt Nd-YAG lézerrel vagy Variolite lézerrel történő kezeléssel, amely során a pigmentszemcsék feltöredeznek és a szervezet saját falósejtjei elszállítják azokat a bőrből.

Ára: 100.000 Ft/ alkalom

ScarLET bőrfiatalítás

A ScarLET / Rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés egy olyan új bőrfiatalító esztétikai kezelés, amely lehetővé teszi az arckontúrozást bőrfeszesítéssel együtt.

A ScarLET kétféle hatékony technológiát ötvöz. A gép a mikrotűs kezelésekhez hasonlóan apró tűszúrásokat ejt a bőrön, amely szúrások a mezoterápiához hasonlóan kollagén indukciót indítanak el. A tűk pici elektródaként is funkcionálnak és a bőrben különlegesen mélyre vezetik a rádiófrekvenciát, azonnali és hosszú távú eredményt biztosítva. Egyesíti a frakcionált lézer, az IPL, illetve a hagyományos rádiófrekvenciás eljárások előnyeit, ezen túlmenően volumen pótló (lifting) és bőrfeszesítő hatást is kifejt.

Az eljárás speciális a maga nemében, mert a bőr mélyén fejti ki maximális hatását úgy, hogy a bőr legfelső, látható rétegének épségére eközben minimális hatással bír. A változást belülről, alulról éri el, mellékhatások nélkül, rövid felépülési idővel.

Kiválóan kezeli a megereszkedett bőr tüneteit, a tág pórusokat, a hegeket, pigmentfoltokat, striákat. Nincs mellékhatás, azonnali és hosszan tartó hatást biztosít. Kiválóan kontúrozza az arcot, állvonalat, javítja a laza szemhéjat, de a test más részein is alkalmazható, mint a has, felkar, vagy combok.

Ára: 100.000 Ft/alkalom

Ránc- és ajakfeltöltés hyaluronsavval

A beavatkozással a ráncok eltüntetése, az ajak dúsabbá tétele, az arc fiatalosabb megjelenése érhető el. A kezelés során olyan anyagot alkalmazunk, amely a bőrben természetes módon megtalálható és természetes módon bomlik le. Ez a hyaluronsav. Ezt az anyagot speciális injekciós technikával juttatjuk be a kezelendő területre, hogy a szövetek megőrizzék természetes voltukat. Több más ráncfeltöltő készítménnyel szemben az általunk alkalmazott készítmény nem állati eredetű anyag, emiatt allergiás reakciókkal nem kell számolni, és kizárt bármely fertőzés átvitele.Használata kizárólag szakorvos számára engedélyezett, aki az esztétikai beavatkozások terén megfelelő képzettséggel és tapasztalattal rendelkezik.

Az eljárás előnye, hogy a hatás percek alatt elérhető és hosszantartó.

Ára: 90.000 Ft / 1 ml

Botox-kezelés

A mimikai izmok erőteljes működésének a legtöbb ránc kialakulásában döntő jelentősége lehet. Ezen izmok működésének korlátozásával megakadályozható a ráncképződés. Ezt jelenti a Botox-kezelés. A botox nevű készítmény az izomműködésre fejt ki hatást azáltal, hogy kb. 4-6 hónap időtartamra blokkolja az aktuálisan kezelt izmok összehúzódását. Ezzel a módszerrel kezelhetők a szemöldök közötti úgynevezett „haragos ráncok” vagy a homlokráncok, szarkalábak, nevetőráncok.

Kevésbé ismert tény, hogy használható a Botox-kezelés a kórosan fokozott izzadás ellen is, a hónalj, a kéz, ill. a talp területén.

A botox hatóanyaga komplex, több szakaszos mechanizmusú, ezért csak 6-36 órával a beadás után kezd hatni, és 10-12 nap múlva éri el a csúcspontját. Ez az állapot 4 hétig megmarad, ezt követően észlelhető a hatás csökkenése. A következő kezelésre általában 4 hónap után van szükség. A korábbi kezelések következtében részlegesen gyengülhetnek a kezelt izmok, így a ráncképző aktivitásuk lecsökkenhet, kitolva ezzel az újabb botox-kezelés hatásának időtartamát.

Amennyiben Ön Botox-kezelést venne igénybe, elengedhetetlenül fontos, hogy kövesse a kezelés előtti és utáni időszakra vonatkozó szakorvosi utasításokat!

Ára: 40.000 Ft/régió

További információért hívjatok minket bizalommal: 06705600004

Várunk Titeket sok szeretettel!

Dr. Gódor Ferenc Balázs -

sebész, bőrgyógyász főorvos

és Bella Tímea- kozmetikus

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page