top of page

Belico akció novemberben

Sikerült novemberre egy igazán szuper kis párosítást kitalálnia a Beliconak!

Basic Care 2 vagy 3 mellé, most ajándékba kapsz egy Lip care szájbalzsamot!

MÉLYRÉTEGŰ BŐRÁPOLÁS LIPOSZÓMÁKKAL

BASIC CARE II – liposzóma száraz, érzékeny bőrre
A többrétegű liposzóma-nanoszóma-ceramid komplexum, valamint az avokádó olajból nyert fitoszterolok helyreállítják a bőr védekezőképességét. Használatával a bőr pillanatok alatt rugalmasabb és simább lesz, csökken a bőr nedvességvesztése és a káros anyagok sem jutnak be kívülről. Hatóanyagai enyhítik a bőrirritációt, megszüntetik a száraz, hámló bőrt. Azonnal simább megjelenést ad az arcnak, csökkenti a ráncokat és hatékonyan lép fel a keletkezésük ellen. Magas E- és C-vitamin tartalmának köszönhetően kitűnő alap ápoló készítménye a pigmentfoltos bőrnek.
16.400 Ft/ 30ml
BASIC CARE III – regeneráló, lifting liposzóma az igényes bőrre
Az évek elteltével romlanak a bőrfunkciók. A bőr állapotán csak úgy lehet javítani, ha pontosan azokat a hatóanyagokat juttatjuk be, amikben hiányt szenved, amelyek működését támogatják. Ezért a BASIC CARE III három olyan innovatív, magas koncentrációjú hatóanyagot tartalmaz, amik az idő múlása ellen több síkon veszik fel a harcot. A carnosine-liposzóma gátolja, hogy a kollagénrostok veszítsenek feszességükből, a tripeptidek serkentik a kollagéntermelődést, a FE Cliposzómák pedig a bőr mikrokeringését javítják. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek. A látvány azonnali, a hatás hosszantartó!
22.000 Ft/ 30 ml
És az ajándék Lip Care:
Ez a hatóanyagokban (gránátalmamag-olaj, seavaj, jojobaolaj) gazdag ajakápoló rövid időn belül ismét puhává és simává teszi a nagyon száraz, érdes, kirepedezett ajkakat. Az E-vitamin növeli a bőr nedvesség tartalmát és puhává varázsolja a azt, míg a zöldtea-kivonat véd a szabadgyökökkel szemben. Nagyon sok egyéb ajakápolóval ellentétben a BELICO® LIP CARE II nem tartalmaz kőolajszármazékokat, nem borítja fel a bőr egyensúlyát, és nem keletkeznek apró mitesszerek az ajkak körül.
Az ajándék értéke: 4.700 Ft
Novemberben keresd kozmetikánkban!
Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page