top of page

Ajándékozz Belicoval!

A Belico idén karácsonyra is készült akciókkal, ráadásul hárommal is!

A Lift Corrector Pen-t most ajándákba kapod a Diamond Skin - régi nevén Effect Cream- mellé!

A fiatalodni vágyó nőket általában vagy varázsütésszerű hatású vagy kúraszerűen ható készítményekkel bombázzák. Az Effect Cream ezt a két hatást éri el 2 innovatív high-tech hatóanyag egyetlen kozmetikumban való ötvözésével. A fiatalító krém különleges

neuropeptidjei 2 óra alatt simítják a ráncokat. A szójából származó ultra kis liposzómákba kapszulázott bioaktív izoflavonoidok pedig a hosszantartó ráncsimító hatásról gondoskodnak. Az arc bőre azonnal fiatalabb kisugárzású és simább lesz.

És emellé most az ajándék öregedésgátló, restruktúráló, ránctalanító stift, ami innovatív peptidekkel simítja a szemkörnyéki és mimikai barázdákat és teltebbé teszi az ajkat. Hosszan tartó hidratáltságot biztosít, a bőrt feszesebbé, simábbá varázsolja. A benne lévő peptidek intenzív ránctalanító hatása miatt az ajkak fölötti függőleges („dohányzó”) ráncokat is csökkenti. Kiváló feszesítő és felszívódó hatása miatt tökéletes alapja a sminknek!

Diamond Skin 25.000 Ft/ 50 ml, az ajándék Lift Corrector Pen értéke: 6.300 Ft

A Belico második ajándékcsomagjánál kiválaszthatod kedvenc arclemosódat a 24 órás bőrvédő, effekt hatású Anti Pollution Creme mellé!

Extra erős bőrvédő emulzió (a Lumicease™ és Silidine® erejével), mely antioxidáns pajzsként védi a bőrt a káros környezeti hatásokkal és a fotoaginggel szemben. Innovatív couperosa hatóanyagkomplexe csökkenti a bőrpírt, aktiválja a bőrlégzést, ezáltal a bőr egészséges kisugárzást kap. Könnyed 0-24 órás ápoló azoknak, akik el szeretnék kerülni az UV-sugárzás okozta pigmentfoltokat, ráncokat, pirosodást, illetve erősíteni szeretnék a couperosa bőrt.

Az Anti Pollution Creme ára: 22.500 Ft/ 30 ml, az ajándék lemosó értéke: 7.300 Ft

A harmadik Belico akciónál a csodálatos narancs illatú Body Cleanser mellé, most ajándékba kapsz egy utazó Special Care II-t és egy Body Care I-et!

BODY CLEANSER I – tusfürdő és habfürdő illóolajokkal

Az édesnarancs kivonatos gyümölcsös illatú tusfürdő felélénkíti és egyben nyugtatja is a bőrt. A különösen kíméletes összetevők krémes állagú habot képeznek, melyek alapos tisztító hatásúak. Ápoló összetevői hidratálják és visszazsírozzák a bőrt. Ideális habfürdőként is! Panthenol tartalma nedvességpótló, gyulladás- és viszketéscsökkentő, regeneráló hatású. A benne lévő selyemprotein komplex selymes, puha bőrérzetet ad. Növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a nedvességveszteséget.

SPECIAL CARE II – feszesítő, bőrápoló krém arcra és testre

Bőrfeszesítő, ránctalanító hatású ápoló krém, mely alkalmas a striák és a cellulit tüneteinek enyhítésére is. A Registril® látványosan csökkenti a striákat és a ráncokat, ezt erősítik az anti-cellulit hatóanyagok és a bőrfeszesítő liposzómák. Az enyhe édesnarancs illatú

SPECIAL CARE II hatékony megoldást kínál a problémás területek ápolásában, mint pl: petyhüdt arc, dekoltázs, felkar, has, far, combok.

BODY CARE I – hidratáló, vitaminos testápoló

Gyümölcsös illatú testápoló, mely különösen gyorsan beszívódik a bőrbe. Modern hidratáló anyagot tartalmaz (betain), mely egy vitamin-komplex-szel együtt hatékonyan védi a bőrt az öregedéstől, a kiszáradástól és a szolárium okozta bőrkárosodásoktól. A megviselt bőr rövid időn belül ismét selymes lesz. Mivel a BELICO BODY CARE I nem tartalmaz komedogén hatású hatóanyagokat, nyugodtan használhatják azok is, akik a dekoltázson és a háton tisztátalanságokra hajlamosak. A krém felvitele után azonnal kellemes bőrérzetet biztosít.

A Body Cleanse ára: 5.400 Ft/ 200 ml

Belico- az egészséges bőr ajándéka!

Kérd az akciós termékcsomagokat kozmetikusainktól!

Kiemelt bejegyzés
Akciók
  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

bottom of page