top of page
Flowers for Sale

Bella Tímea vagyok kozmetikus- sminkes-szempilla stylist és a Marina Beauty Studio megálmodója.

Mindig is vágyam volt egy olyan helyen dolgozni, ahol nyugalom van, meghitt légkör és barátságos munkatársak. Azt hiszem elmondhatom, ez sikerült!

Kozmetikusként már több, mint tizennégy éve foglalkozom ezzel a gyönyörű szakmával és még mindig töretlen a lelkesedésem. Eszement módon zúdítják ránk az újdonságokat a mechanikus és gépi módszereket, az innovatív anyagokat, a divatot és stílusunkat meghatározó plusz kiegészítőket és én igyekszem mindebben megmártózni, hogy vendégeimnek átadhassam azt, ami nekik kell. Nagyon fontos számomra a pozitív kisugárzás, ami csak akkor jöhet létre, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. EGYségben van az erő- és ez tényleg így is van! Ha kívül-belül harmóniában vagyunk önmagunkkal, akkor jön az igazi tomboló pozitív bomba. Ebben igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak, hogy igazán jól érezzék magukat a bőrükben!

BEA_0074.jpg.webp

Bella Tímea

kozmetikus, sminkes,

szempilla stylist

Fontosnak tartom, hogy mivel etetjük magunkat és a bőrünket, ugyanis nagyon nagy hatással van egyik a másikra. Kimondottan ’minden mentes’ termékeket használok, amik persze nem mentesek a high-tech hatóanyagoktól, de minden károstól igen. Dolgozom egy bőrgyógyászati klinikán, ahol szépészeti beavatkozásokat végzünk, így rálátásom nyílt a kozmetikán túli, drasztikusabb fiatalító eljárásokra is.

Kozmetikámban várom azon kedves önmagukkal törődő vendégeket, akiknek fontos az egészségtudatos bőrápolás, a tiszta de hatóanyagban gazdag kozmetikumok, a prevenció, az innovatív kozmetika és látványos eredmények!

Telefonos bejelentkezés: +36 70 560 0004

bottom of page