TOKA- ÉS NYAK KEZELÉS ELEKTROPORÁCIÓVAL

A nyak nem csupán egy testrész. Fontos szerepet játszik az emberi test felépítésében, anatómiailag és esztétikailag is az egyik legkiemeltebb terület. Az idő múlásával az arcizomzat elveszíti tónusát, keringését és rugalmasságát, a hozzá kapcsolódó bőr megereszkedik – mivel az arc izomzata nem kapcsolódik szervesen a csontokhoz, mint az emberi test vázizomzata - és adott területeken kialakul a nem kívánt toka.

A toka kialakulásának legfőbb okai közé sorolhatjuk: Az elhízást, az arcizomzat leépülését - elvesztését, az életkori sajátosságokat és végül, de nem utolsósorban a genetikai hajlamot.

A már kialakult toka megszüntetése rendkívül nehéz feladat, de most egy egyedülálló fejlesztésnek és kezelésnek köszönhetően- ezt az emberek nagy részét érintő problémát hatékonyan tudjuk kezelni!

 

A Toka kezelés termékei FISETIN-ben és FRAMBINONE-ban gazdag összetételüknek köszönhetően a leghatékonyabb kezelést biztosítják a toka, a lúdnyak és a megereszkedett bőr kezelésében.

FISETIN és FRAMBINONE (nemzetközi innovációs díjat nyert hatóanyagok): korszerű, innovatív hatóanyagok;  növényi flavonoid, aktív zsírbontó összetevők, melyek egymás hatását erősítve, akár 24 órán keresztül is hatékonyan képesek működtetni a szövetek zsírégető funkcióit; nemcsak a már meglévő zsírsejtek lebontását teszik lehetővé, hanem megakadályozzák azok kialakulását is.

Hármas hatásuk azonnal érezhető:

• aktív zsírégető, körfogat csökkentő funkció

• simább bőrfelszín (a tesztelők 39,5% szerint*)

• feszesebb, tónusos bőr (a tesztelők 48%-a szerint*)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Időtartam: 60 perc          Ára: 8.500,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Mezoterápia (toka, nyak)”-t!

© 2019 Marina Beauty Studio I Minden jog fenntartva!