top of page

1 - 2D TARTÓS SZÁLANKÉNTI MŰSZEMPILLA

Teljesen új technológia a szempilladúsítás, hosszabbítás tekintetében, amellyel az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el.

Tartósan dúsabb, íveltebb, hosszabb pillák 1-2 hónapon keresztül, amik csábosan érzékivé varázsolják szemeidet!

A széles választék lehetőséget ad természetes hatású, illetve attraktív, extrém hatás elérésére is. Egy szemre több különböző méretű pilla kerül felhelyezésre. Megfelelő méretek kiválasztásával különlegesen természetes hatás érhető el.  Avatatlan szem észre sem veszi, hogy műszempillát viselsz. Emellett a szinte súlytalanok, így viselőjüknek is rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen. Kényelmes viselet hétköznapokra és alkalmakra is egyaránt!

A pillákat szálanként rugalmas ragasztóval illesztjük saját szempilláidhoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Vastagsága a természetes szempillákkal megegyező, így nem terheljük meg a saját szálakat. Hossza a szem formájától és a "megálmodott elképzelésektől" is függ. A felapplikált pillák száma a saját szempilla számtól függ, de a kevés saját pillával rendelkezők se keseredjenek, mert duplázó technikával tudunk még dúsítani. :)

A műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. A szálankénti műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló. A vendég zuhanyozhat, úszhat, sportolhat és még alvás közben sem sérül. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, nem törik le. Bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel. Élettartama egyénenként változó (3 hét-8 hét) maximum a saját szempilla élettartamáig tart.

A szemszín kiemelésére extra színes pillákkal dúsíthatjuk a szempillasort.

A szempilla melírt kérheted extrém változatban is, hogy egyből szembe tűnjenek a színes pilláid mindenkinek, vagy csak enyhe változatban, ami tényleg csak egy lehelletnyit tesz hozzá, hogy még csábítóbb legyen a tekinteted!

Alkalmakra kérheted a csillámporos dúsítást, vagy a swarovski díszítést!

A műszempillák felhelyezése előtti tanácsok:

Ne legyen smink rajtad! Se tusvonal, se szempillafesték!

A szempilla hosszabbítás előtt két nappal ne festesd (tartós festékkel) a szempilládat!

Kontaktlencsét ki kell venni a kezelés alatt!

A műszempillák felhelyezését követően kérünk tartsd be az alábbiakat:

A ragasztás után 2 napig ne ússz, ne moss arcot forró vízzel!

Szolárium és szauna nem ajánlott a pára és a meleg miatt 24 óráig!

Ne használj vízálló szempillaspirált, olajos szempilla lemosót!

Lehetőleg ne sminkeld a szemed! Egyrészt felesleges, mert gyönyörű leszel az új pilláiddal, másrészt csak megrövidíted a ragasztó élettertamát a smink lemosásával.

Nincs szükség a szempillák festésére, hiszen a szálak tartják a formájukat és gyönyörű feketék. Fésülgetni viszont lehet őket!

 

Műszempilla töltése

Ki hogy szereti! Van aki hetente- két hetente jön, hogy azt a 10-10 szálat bepótoljuk, ami hiányzik a tökéletes pillasorból, de van, aki megvárja, hogy a nagy része a pilláknak elhulljon - ez több hét- és akkor jön töltésre.

Eyelash Extensions

A pillák legalább harmadának meg kell lennie, hogy töltésről beszélhessünk, ellenkező esetben új szettet számolunk fel.

Minden pótlás úgy kezdődik, hogy a még fent lévő, de már laza szálakat is leodjuk és újakat rakunk fel helyükre, így nem érdemes húzni az időt a töltéssel, míg kihullik az egész sor, ha eldöntötted, hogy hűséges viselője leszel az álom pilláknak. :)

A kozmetika oldal lap alján nézd meg a pilla galériát!

bottom of page