GONDOLJ MÁSKÉPP A BŐRÁPOLÁSRA!

Kozmetikánkban arckezelések széles választékával várjuk női, férfi, tini és idősebb vendégeinket is egyaránt.

Belico termékekkel dolgozunk, mert számunkra fontos, hogy minőségi professzionális, parabénmentes, a legújabb hatóanyagokat tartalmazó, a legmodernebb fejlesztések által készült termékekkel ápolhassuk és kényeztethessük vendégeinket.

Kozmetikai gépeink segítségével még hatékonyabbá tehetjük a kezeléseket, így minden sorozatba beépítettük használatukat és kiemelten fontosnak tartjuk a szemkörnyék, a nyak és dekoltázs ápolását is, ezért az arcbőrrel együtt ezeket a részeket is kényeztetjük a kezelés során, amiért nem számolunk fel plusz díjat!

Életmód és dietetikai tanácsadással is ellátjuk vendégeinket, mert hiszünk abban, hogy a külső- belső egyensúlyt meg kell teremteni ahhoz, hogy egészségesek, szépek és boldogok lehessünk saját bőrünkben.

A meghitt, nyugodt hangulat érdekében egyszerre csak egy vendéggel foglalkozunk!

1/6

BELICO- A bőrépítő kozmetikum! Nem csupán bio, annál jóval több!

A professzionális, bőrbeépülő kozmetikum, ahol a biokozmetikumok tisztasága a kozmetikai ipar legújabb vívmányaival ötvöződik. A BELICO termékeibe a bőr igénye szerint válogatta a hatóanyagokat. „BIO” + „HIGH TECH” – a leglátványosabb, bőrbarát innovatív hatóanyagok, melyeket liposzómákkal és nanoszómákkal szállítunk a bőrbe!

 

 

A természet kincsei high-tech hatóanyagokkal ötvözve!

0% parabén

0% parfüm

0% PEG- származék

0% szilikon olaj

0% kőolajszármazék

0% állati eredetű anyag

Kozmetikánk specialitása az anti-aging bőrfiatalító- és a problémás bőrök fájdalommentes kezelése.

Próbáld ki Te is az “Ilyen jó még nem volt a bőröm!” érzést! Vegyél részt a BőrÉbresztő programunkon, mellyel egy alkalommal kedvezményesen veheted igénybe a bőrödre szabott kezelésünket!

CLEAR SKIN
Tisztít, megújít, feltölt

Összetett arctisztító programok, melyben a bőr kitisztítása mellett az anti-aging, bőrregenerálás és intenzív hidratálás is a cél.

 

BASIC ARCTISZTÍTÓ PROGRAM

Arctisztítás, hidratáló táplálással (2 az 1-ben program). Hatékony és kompakt megoldás az olyan bőrökre, ahol még szükség van a (mitesszeres, néha pattanásos) bőr rendszeres kitisztítására, de a bőr már igényli az extra táplálást, kényeztető masszázst. A liposzómás, fitoszómás hatóanyag-bevitel garantálja az azonnali látványos bőrfeltöltést és bőrmegújulást.

12.500 Ft/120 perc

RENEW ARCTISZTÍTÓ PROGRAM 30+

Anti-aging arctisztító kezelés feszesítő regenerálással (3 az 1-ben program). Az elfoglalt 30+ nők összetett tisztító, mélyrétegi hidratáló és feszesítő programja. Ha a mindennapi hajtás és megfelelési kényszer előcsalogatta a bőrön a kor haladtának tüneteit is, és megtisztult, kisimult, megújult bőrérzetre, egy kis kényeztetésre vágyunk.

12.500 Ft/ 120 perc

ORGANIC ARCTISZTÍTÓ PROGRAM 35+

Anti-aging arctisztító kezelés bőrfeltöltő feszesítéssel. 4 az 1 -ben (tisztítás + hidratáló táplálás + feszesítés + őssejtes bőrfeltöltés) kezelés az olyan érett bőrökre, ahol még néha-néha szükség van az arc faggyúban gazdag területeinek (homlok, orr, ál) kitisztítására, de elsősorban anti-aging hatóanyagokat kíván a bőr.

17.500 Ft/ 120 perc

Please reload

 
BALANCE
Épít, nyugtat, hidratál

Bőrkiegyensúlyozó, bőrszerkezet javító programok a bőr komfortérzetének visszaállítására.

CERAMID BOOSTER