top of page
Leaf Pattern

FODRÁSZAT

- FODRÁSZAINK -

IMG_2826_edited.jpg

Derényi Erika vagyok a Marina Beauty Studio, fodrásza és vezető hajgyógyásza. Kislánykorom óta tudom, hogy a szépségiparban szeretnék tevékenykedni. Több, mint 20 éve dolgoztam fodrász és kozmetikus szakmában mikor a covid alatt rájöttem, hogy valami újat, valami egyedit kell tanulnom, amivel még nagyobb segítséget tudok adni az embereknek a problémáikban.

Ekkor találkoztam az oxigénterápiával és a hajgyógyászattal. Számomra addig elérhetetlen és csodálatos eredményeket láttam ezen a területen és rögtön tudtam, hogy ezt szeretném csinálni, és így oly módon tudok fejlődni, ahogy eddig még soha.

Rengeteg ember küzd egészségügyi problémákkal és ezek mind hatással vannak a fejbőrükre és hajukra. Végre egy terápia, ami megoldást ad ezekre! Az, hogy kemikáliák nélkül, organikus termékekkel dolgozhatunk és ugyanazt a terméket használhatjuk a bőrünkre mint a hajunkra csodálatos, mivel rengeteg allergiás és fejbőrproblémás embernek tudunk megoldást adni a kezükbe.

Egy nagy álmom vált valóra azzal, hogy szalonunk fodrász részlegében kizárólag ilyen termékekkel dolgozunk. Ezáltal nem csak vendégeink bőrét és haját óvjuk, de a vegyszereket mellőzve saját magunk, és környezetünk egészségét is. Sok szeretettel várom kedves, új vendégeimet!

- ERIKA MUNKÁI -

image_123650291_edited.jpg

Horváth Nikolett vagyok, női,-férfi,-gyermek fodrász. Kiskorom óta fodrász szerettem volna lenni. A legszebb szakmák egyikének tartom, hiszen amellett, hogy kreativitást igényel, sosem unalmas.  A fodrász szakmám előtt elvégeztem egy grafikus képzést is, ami nagyban segít a vizuális látásban, színelméletben, így ez kiegészíti a tudásomat a formák és a színek terén. Egy jó frizura önbizalmat ad és jó benyomást kelt. Célom, hogy ezt az érzést megadjam a vendégeimnek, és minden együtt töltött idő után tündökölve, elégedetten távozzanak.

Szalonunkban a 100%-ban organikus Oxygeni termékekkel, és a 98,2%-ban természetes Natulique hajfestékekkel dolgozunk. Ezeknek a termékeknek köszönhetően az érzékeny fejbőrűek, fejbőrbetegek, hajhullástól szenvedők, zsíros/száraz/korpás fejbőrű vendégeink is élvezhetik a szolgáltatásainkat, nem kell kipirosodástól, viszketéstől, allergiától vagy egyéb kellemetlen érzéstől tartaniuk.

- NIKI MUNKÁI -

bottom of page