top of page
beautiful-girl-with-perfect-hair.jpg

BHT LÉZERES HAJTERÁPIA

- A hajgyógyászat legújabb technológiája -

A Brilliance Hair Therapy (BHT lézeres hajterápia) egy teljesen egyedülálló csúcskategóriás lézeres hajhullás kezelő rendszer, amely 660 nanométeres alacsony intenzitású diódalézeres technológián alapul. A dióda lézer (más néven alacsony szintű lézer) képes áthatolni a bőr felszínén anélkül, hogy felmelegedést okozna, károsítaná a bőrt, így elősegíti a haj növekedését és sűrűbbé válását a kezelt területeken.

A lézer növeli a fejbőr vér áramlását, elősegíti a fontos tápanyagok áramlását, a káros anyagok kivezetését és serkenti a sejtanyagcserét, ezáltal segít az egészséges hajhagyma fejlődésében. Így a hajhagyma képes elegendő energiát termelni, valamint a gyenge hajszálból egészséges és dús haj növekedését elindítani, mindezt anélkül, hogy károsítaná a fejbőrt. Biztonságosan és hatékonyan alkalmazható gyakori hajhullás és kopaszodás kezelésére.

Miben segíthet a BHT lézeres hajterápia?
 • Fokozza a hajnövekedést a fejbőr vérkeringésének akár 55%-os növelésével

 • Energizálja a hajhagymát ezáltal csökkenti a hajhullást

 • Szabályozza a faggyúmirigyek működését

 • Csillapítja a viszkető fejbőr tüneteit

 • Regenerálja a sérült hajszálakat

 • Dúsabb hajat eredményez a haj vastagságának akár 25%-os növelésével

 • Csökkenti a gyógyulási időt hajbeültetés után

 • Post-covid hajhullás esetén (ha a hajvesztés 5 éven belül következett be), jó eséllyel képes visszafordítani a folyamatot

 • Daganatos megbetegedések, illetve a kemoterápiás kezelés következtében kialakult hajvesztés után jó eséllyel képes megoldást nyújtani (ha a hajvesztés 5 éven belül következett be)

6ecd3012-c047-456c-a5d2-3cc569f54ab5_edited.jpg
Kinek és mikor ajánlott a kezelés?
 • Minden férfi és női páciensnek, aki dúsabb, erősebb hajkoronára vágyik illetve gyenge, sápadt haj esetén

 • Minden férfi és női páciens számára, akik elvékonyodó vagy egyre fokozódó hajhullást észlelnek (telogén effluvium)

 • 5 évnél nem régebbi kopaszodás esetén illetve
  androgén alopécia esetén

 • Stressz okozta, szülés utáni vagy szigorú diétát,
  vagy covid- fertőzést követő hajhullás esetén

 • Alopecia areata (foltos hajhullás esetén)

 • Postmenopauzában jelentkező hajritkulás esetén

Kinek nem ajánlott a kezelés?
 • Az öt évnél régebben kopaszodással küzdő pácienseknek

 • A hegesedő alopéciával küzdőknek

 • Microsporiasis gombás fertőzésben szenvedőknek

 • Brocq-ban szenvedőknek (kis foltokban hajhiányos, heges területek a fejtetőn.

 • Rosszindulatú bőrdaganat a kórtörténetben

 • Discoid lupus-ban szenvedőknek

 • Tignea-tól (kopaszító sömörtől szenvedőknek)

 • Lichen planus-ban szenvedőknek

JELENTKEZZ BE HAJGYÓGYÁSZAINKHOZ!

A 13. kerületben kizárólag a Marina Beauty Studio üzletében elérhető ez a csúcskategóriás technológia. Bevezetési akció keretében a nyáron kedvezményesen van lehetőség bérletet vásárolni. Ne maradj le róla, jelentkezz be már ma hajgyógyászainkhoz a nap bármelyik szakában online!

Bevezető áraink:

10 alkalmas bérlet:  290.000 Ft ( +1 alkalom ajándék )

5 alkalmas bérlet (fejbőrproblémákra): 130.000 Ft

1 alkalom: 30.000 Ft

Hajgyógyászati konzultáció: 20.000 ft - bérlet vásárlás esetén a konzultáció ajándék!

446033317_828349019165113_4617562754076689547_n_edited.jpg
Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés megkezdését mindig egy hajdiagnosztikai konzultáció előzi meg, ahol sor kerül az egyéni kezelési terv felépítésére. A javasolt kezelések számát egyénre/problémára szabjuk. (Főszabályként elmondható, hogy amennyiben hajhullással küzd több alkalomra lesz szüksége, mintha “csak” hajdúsítást, hajerősítést szeretne elérni.) A kezelés alkalmanként kb. 45 percig tart. A sikeres hajterápiát követően évente ajánljuk fenntartó célzattal (legalább 3 alkalommal, de akár 1- 2 havonta) a stimulációs fázis ismétlését.

Felkészülés a kezelésre

A hajstimulációs kezelés sorozat megkezdése előtt nem szükséges vérvétel. A kezelést megelőző 168 órában ne vegyen részt semmilyen hajkezelésben (beleértve a haj festését és egyéb fodrász által végzett kezeléseket). A kezelést megelőző 24 órában ne mosson hajat.

Javasolt táplálékkiegészítők és termékek:

a.) Oxygeni hajgyógyászati és- hajápolási termékek

b.) Oxygeni táplálékkiegészítők

c.) Biotin +L-cystine; adagolás: három hónapig 1x500 mikrogramm L-cystine és 2x5000 biotin. A velus hajak megjelenésével kell elkezdeni ezek szedését. Kérjük, a kezelések alkalmával tájékozódjon kezelőjétől arról, hogy mikor kezdje meg a Biotin és L-Cysteine kapszulák szedését

d.) Melatonin napi 1x esténként, abban az esetben, amennyiben jellemző Önre, hogy este 11.00 és hajnali 3.00 között Ön nem alszik vagy mesterséges fénynek van ebben az időintervallumban kitéve (számítógép, TV, stb. képernyője)

e.) D-vitamin - napi 3000 ui. 3-6 hónapig javasolt szedni

f.) Nők esetén: Ferrum és ferritin szint ellenőrzése vérben javasolt. Ha alacsony a vas, táplálékkiegészítő szedése 2 hónapig javasolt

g.) Zinc, Bkomplex, Magne B6, amennyiben Ön különösen stresszes időszakon megy át, vagy nehéz fizikai megterhelésnek van kitéve.

blonde hair
Kezelést követő teendők és tudnivalók:

A kezelést követően a fejbőr kivörösödhet, kissé feszítő, égő érzettel járhat, de ezek a tünetek pár óra alatt csökkennek és néhány nap alatt megszűnnek. A jelzett hatások miatt a kezelést követő 24 órában nem javasolt hajat mosni vagy kozmetikumot alkalmazni a hajas fejbőrön, illetve fokozott izzadással járó erőkifejtést végezni.

A kezelés minimális felépülési idővel jár: 1-2 napig átmeneti bőrpírral, ödémával, égő érzettel kell számolni, illetve a kezelést követő 3-5 nap múlva kis hámlás jelentkezhet. Ritka esetekben átmeneti, enyhe pigmentációs zavar előfordulhat a fejbőrön.
 

A kezelés bármelyik évszakban, így nyáron is biztonsággal alkalmazható.


Az elért eredmény fenntartása érdekében évente kb. 3 alkalom fenntartó kezelés igénybevétele javasolt, amikor kifejezetten a stimulációs protokollt hajtjuk végre.

Mit tehetsz és mit nem a kezelés előtt és után? 

Készítsd elő a szervezeted a kezeléshez! Fontos, hogy a kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt fogyassz (zöldségeket, gyümölcsöket). A legjobb, ha sikerül elhatároznod magad, és életmódszerűen odafigyelsz szervezeted megfelelő vitamin- és tápanyag ellátására. Ha teheted, fogyassz bio vagy megbízható termelőktől vásárolt zöldségeket és gyümölcsöket. 

A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére. Igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet. A megfelelő vízfogyasztás teljes szervezetedre hatással van, beleértve az agy működését és a bőr egészségét is.

 

Mellőzd az alkohol- és koffeintartalmú italok fogyasztását, illetve ízesített, szénsavas üdítő helyett szénsavmentes vagy szűrt vizet igyál. Fontos, hogy legalább a kezelés előtti órákban ne dohányozz és ne fogyassz kávét vagy egyéb roboráló – koffein tartalmú innivalót. 

Ne moss hajat 48 órával a kezelés előtt! Védd hajad és fejbőröd a kezelés után, míg a hatóanyagok beépülnek! 

A kezelés után:

- 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása,

- 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni,

- 48 órán keresztül nem ajánlott a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni,

- 10 napig tilos bármilyen kémiai művelet a fejbőrön,

- 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.

 

A kezelés után és a terápia teljes időtartama alatt tilos bármilyen kemikáliát a fejbőrre tenni, hajtőemelő, száraz sampon, hajhab stb. használata kizárólag kemikáliamentes termékekkel történhet – erre hajgyógyászaink tudnak megoldást ajánlani. 

445365559_975142250829574_4322614747195054265_n_edited.jpg
bottom of page