top of page
BELICO Bio-CERAMIDOS ARCKEZELÉS-
a 30+ érdes, hámló, állandóan szomjazó bőrök kezelése

A bőr felborult barrier (védekező) rétegének jellemzői a hámlás, érdes felszín, bőrszárazság, piros foltok, égető, viszkető érzés és a komfortérzet hiánya. A bőr hajlamosabb az irritációra, gyulladásokra, fokozódik a nedvességvesztése. Bőrbeépülő hatóanyagaink azonnal orvosolják a problémát! Gazdag, barrier réteget erősítő liposzóma-nanoszóma-ceramid koncentrátummal csökkentjük a meggyengült védekezőképességből adódó feszülő, viszkető érzést, érdes bőrfelületet. Regeneráló ampullánk tigrisfű, aloe vera, panthenol hatóanyagai csökkentik a bőrirritációt, elősegítik a sejtek megújulását, aktiválják a sejtképződést.

Nem csak a tünetet kezeljük, hanem az okot is! A ceramid bőrazonos szerkezete lehetővé teszi, hogy a vízhiányos bőröket ne csak nedvességpótlással, hanem a nedvességvesztés okának megszüntetésével is kezeljük.

Az érzékeny szemkörnyéket hialuronsavban és ureában gazdag hidratáló ampullával frissítjük, a matrixpeptidek és argireline® feszesítő hatásának köszönhetően, pedig csökkentjük a ráncok mélységét. Relax maszkunk alá, száraz bőrre kifejlesztett A, B, C, E és F vitaminban gazdag, kollagénszintézist támogató tápláló pakolást teszünk. Édesnarancs illóolajos feszesítő maszkunkkal garantált a megújulás. Masszázsunk alapja a DML (Derma Membran Lipid) – barrier réteg felépítésének megfelelő – szerkezetű, a bőr immunrendszerét támogató strukturkrémünk. A növényi olajos masszázs egy pihentető utazás a testnek és léleknek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Időtartam: 80 perc          Ára: 11.500,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Arckezelés (érzékeny bőrre)”-t!

bottom of page