Bóta Emese vagyok, a Marina Beauty Studio kozmetikusa. Tanulmányaimat Budapesten a Corvin Köz Oktatási Központban végeztem. A szakmám számomra nem csupán munka, hivatásomnak is tekintem.

Örömmel veszek részt képzéseken, hogy naprakész legyek a legújabb technikák és trendeket illetőleg. 

A kozmetikai kezeléseket a Belico német kozmetikai cég professzionális termékeivel végzem, mely széleskörű megoldást nyújt a bőr egyensúlyának visszaállítására - legyen az problémás bőr, érett bőr kezelése, avagy csupán megelőzés céljából- illetve az egyszerű professzionális otthoni bőrápolásra. Továbbá a napjainkban oly sok mindenre érzékeny, allergizáló bőr számára is kíméletes mentsvárként szolgál. 

Fontosnak tartom a rendszeres kabinkezelés kiegészítését professzionális otthoni ápolással, i'gy egymás munkáját segítve érhető el az áhított bőrkép eredménye.

Napjainkban, a felgyorsult, olykor szürke hétköznapokban igazi ajándék egy nyugalomban, kellemes környezetben eltöltött óra. A hatékony, eredmény orientált kezelések mellett nem elhanyagolandó a kozmetika természetes velejárója, a pihenés, a harmónia megteremtése. Szalonunkban egyszerre egy vendégre fókuszálva igyekszem megadni mindazt amelyre a bőrnek és léleknek egyaránt szüksége van. 

Amennyiben valamely kezelés felkeltette érdeklődését,avagy szeretné megtapasztalni a teljes testi-lelki feltöltődés élményét, vagy bármilyen kérdés merült fel, keressen bizalommal. 

Bejelentkezés:

Online bejelentkezéshez katt a gombra:  

Telefon: 06705600004