JÚNIUSI AKCIÓ A BELICOTÓL NAPIMÁDÓKNAK

June 4, 2018

 MY SUN az arcra és SUN CARE II a testre
*************************************************
Egy fényvédő csomag, mely a barnulni vágyó bőr minden igényét kielégíti:

💥 SUN CARE II : bőrbarát 20-as fényvédő az egész családnak az egész testre. Könnyen felszívódik, nem hagy zsíros, ragadós érzetet maga után a bőrön. Az arcon is nagyon kellemes.

💥 MY SUN SPF 15: fényvédő permet, mely kedvenc arckrémedre fújva biztonságos védelmet ad az UV-sugárzás okozta idő előtti bőröregedéssel szemben. Ha fontos az AGE CONTROLL, akkor legyen Nálad mindig a MY SUN!

💥 PRE TAN & AFTER SUN: évek óta a nyár egyik Belico slágerterméke. Természetes módon elősegíti a bőr gyorsabb barnulását. Fényvédő alá kenve lehetővé teszi a bőr egészséges barnulását. Napozás után pedig regenerálja a bőrt, elmélyíti a megszerzett nyári barna bőrszínt.

A SUN CARE II és a MY SUN SPF 15 együttes megvásárlása esetén, ajándékba adjuk a PRE & AFTER SUN-t.

 

 

 

ÚJ! ÚJ! ÚJ TERMÉK A BELICOTÓL!

2 az 1-ben AGE CONTROL
********************************
A MY SUN SPF 15 egy fényvédő PERMET, melynek előnyét leginkább a mindennapokban élvezhetjük. Közismert, hogy a Belico nem használ fényvédőt a mindennapi arcápoló készítményeiben, hisz az arckrémek 24 órás használata miatt, teljesen felesleges fényvédővel terhelni a bőrt a nem napsütéses napszakokban, időszakokban. 

Éppen ezért a Belico kifejlesztette ezt a nagyon könnyen, a bőr zsírosítása nélkül felszívódó fényvédő permetet, mely egyszerűen az arckrémedre permetezve használhatod.

A fényvédő hatóanyagok olajban oldódó anyagok, ezért a MY SUN nem lehetett teljesen olajmentes készítmény, de a benne lévő minimális olaj tartalom, nagyon jól felszívódó, nem zsírosító olajok. Széles körben elégedettek lesznek vele a vendégek. A fényvédő faktor mellett erős antioxidánsokat, innovatív sejt és DNA védő hatóanyagokat tartalmaz, ami alapfeltétel az idő előtti bőröregedés megakadályozásában. (A bőr öregedése 80%-ban a környezeti tényezőktől és csak 20%-ban a genetikától függ!!)

Keresd kozmetikánkban és használd ki a júniusi szuper Belico akciót is!

Please reload

Kiemelt bejegyzés

ESZTÉTIKA- hyaluron, botox, lézer, ScarLET

2020-10-05

1/7
Please reload

Akciók
Please reload

  • Facebook Basic Square

Kövess minket a Facebookon!

© 2019 Marina Beauty Studio I Minden jog fenntartva!