top of page

Végh Zsanett vagyok, 20 éve (1998)  lettem a szakma szerelmese és azóta is töretlenül dolgozom ezen a pályán. Szenvedélyesen szerettem bele a kozmetika világába,elvarázsolt a szakma szépsége. 

Szeretek emberekkel foglalkozni, látni és érezni, hogy vendégeim hogyan nyugszanak meg a kezelések alatt és hagyják az ajtón kivül a fáradt, stresszes hétköznapokat. Minden nő megérdemli, hogy kényeztesse bőrét és testét, ezáltal még vonzóbb legyen vagy éppen egy férfi, aki odafigyel a bőre ápolásra. Az ápoltság közérzetünket pozítivan befolyásolja, melytől magabiztosak leszünk a munkahelyünkön, a társasági életben és persze a magánéletben.

Célom, hogy a külső mellett a belső világot is ápoljam, tanácsot adjak a bőrápolás terén. Több márkát is volt lehetőségem megismerni, így átlátható volt számomra, hogy a Belico és Mesotica mennyivel több, mint a kozmetikai piacon található többi márka. A Belico-nak számos termékcsaládja létezik, személyreszabott bőrmegújulás, mely minden korosztály problémáira kínál megoldást.

"A kezelések a manuális technika, a professzionális anyagrendszer és az elektrokozmetika együttes csodái..."

Bejelentkezés:  

Online bejelentkezéshez katt a gombra: 

Telefon: 0620/395.35.51

bottom of page