top of page

Zsírégető- cellulit masszázs

A zsírsejtekben lévő méreganyagok eltávolítása a szervezetből, nyirokkeringés fokozása, a méreganyagok szervezetből történő kijutásának gyorsítása, valamint súlyfelesleg esetén a zsírszövet térfogatát csökkentése.

Röviden: fogyás, alakformálás.

Zsírégető és cellulit masszázsnál kérés szerint speciális fahéjas, koffeines vagy zöldkávés krémet alkalmazok – amelyek a bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak és amelyekkel intenzív bőrfeszesítő és energetizáló hatást tudok kifejteni. Maga a masszázs egy nagyon intenzív gyúró, masszírozó mozdulatsorból áll, ami beindítja a nyirokkeringést, a zsírégetést és a méreganyagok kiürülését a szervezetből. 

Alkalmanként csak két területet kezelek mivel legalább 10-15 perc szükséges a zsírégetés beindításához (tehát pl. két comb és a fenék két oldalának masszírozása egy órát igényel). Természetesen ha valaki több területet is szeretne kezeltetni, akkor növelhető a masszázs időtartama. Ajánlott heti egy alkalommal a kezelést elvégezni és kúra-szerűen alkalmazni (10 alkalom). Ezen időszak alatt jelentős súlyfeleslegtől lehet megszabadulni, optimális esetben akár 10 kg-tól is (ez egyénenkét változó lehet).

Akinek nincsenek plusz kilói, de elégedetlen valamelyik testrészével, például cellulit problémája van, annak megoldást jelenthet ez a kúra, mivel a masszázs azt a célt is szolgálja, hogy a bőr simább legyen és a narancsbőr mértéke jelentősen csökkenjen,  ami együtt jár a cm-ben mérhető kerületcsökkenéssel is.

bottom of page