top of page
Paper Flowers

Kislánykorom óta tudom, hogy a szépségiparban szeretnék tevékenykedni. Több, mint 20 éve dolgoztam fodrász és kozmetikus szakmában mikor a covid alatt rájöttem, hogy valami újat, valami egyedit kell tanulnom, amivel még nagyobb segítséget tudok adni az embereknek a problémáikban.

Ekkor találkoztam az oxigénterápiával és a hajgyógyászattal. Számomra addig elérhetetlen és csodálatos eredményeket láttam ezen a területen és rögtön tudtam, hogy ezt szeretném csinálni, és így oly módon tudok fejlődni, ahogy eddig még soha.

Rengeteg ember küzd egészségügyi problémákkal és ezek mind hatással vannak a fejbőrükre és hajukra. Végre egy terápia, ami megoldást ad ezekre! Az, hogy kemikáliák nélkül, organikus termékekkel dolgozhatunk és ugyanazt a terméket használhatjuk a bőrünkre mint a hajunkra csodálatos, mivel rengeteg allergiás és fejbőrproblémás embernek tudunk megoldást adni a kezükbe.

IMG_2826_edited.jpg

Derényi Erika

fodrász, hajgyógyász

Egy nagy álmom vált valóra azzal, hogy szalonunk fodrász részlegében kizárólag ilyen termékekkel dolgozunk. Ezáltal nem csak vendégeink bőrét és haját óvjuk, de a vegyszereket mellőzve saját magunk, és környezetünk egészségét is.

Sok szeretettel várom kedves, új vendégeimet!

Telefonos bejelentkezés: +36 70 378 0651

bottom of page