top of page
MESOTICA 3D- SAVAKKAL KOMBINÁLVA

A MESOTICA világon elsőként megalkotott egy innovatív peptid központú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidek segítségével eredményesen aktiválja az öregedő bőr önmegújító folyamatait. 

3D teljes bőrszerkezet átfogó bőrápolási koncepciója high-tech hatóanyagokkal rétegenként építi újra az egészséges bőrműködést. A Mesotica által a tű nélküli mezoterápia új értelmet nyer: az eddig ismert hatóanyagok (DMAE, hialuronsav, organikus szilícium, A, C, E vitaminok) mellett a peptidszintetizáció révén effektív szérumok, anyagok felhasználásával új fejezetet nyit a kozmetika történetében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tudomány mára már bebizonyította, hogy a kozmetikai peptidek jelentős szerepet játszanak a különböző bőrproblémák kezelésében. Ez olyannyira igaz, hogy néhány vizsgálat szerint a kozmetikai peptidek képesek eltüntetni az öregedés jeleit. 

Amikor peptideket tartalmazó kozmetikumokat használunk, a bőr a kollagén bomlástermékének véli, ezért a szervezet új kollagént állít elő. A kozmetikai peptidek így hatékonyan csökkentik a ráncokat és fiatalítják a bőrt. Ezt a csodás hatást meglovagolva a Mesotica kifejlesztett több, magas koncentrációjú savat, mellyel növelheti és még hatékonyabbá teheti a peptideket.

Az arckezelés során nagy hatékonyságú, kollagéntermelést aktiváló peptidekkel fiatalítjuk az arc bőrét. Testre szabottan, helyileg kezeljük az arc- nyak- dekoltázs bőrén megjelenő elmélyült mimikai ráncokat, szemkörnyéki szarkalábakat, szem alatti sötét karikákat, száj körüli, orrtő melletti "buldog" ráncokat, a homloki "mérges" és "gondolkodó" ráncokat. A nagy koncentrációjú peptidek azonnal beindítják a bőrfiatalító folyamatokat. A botoxszerűen működő, izom-összehúzódásokat megakadályozó peptidek pedig ellazítják és simítják a berögzült mimikából eredő ráncokat.

További részletekért kattints: Mesotica kezelés vagy Savas hámlasztás

Időtartam: 120 perc        Ára: 18.500 Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd a „Mélyhámlasztás- feszesítés”-t!

bottom of page